Canva1 2021 12 28t104654.055

Win 62x de allermooiste boeken van 2022

Na vele avonden lezen, vergelijken en bespreken zijn we eruit: dit zijn volgens Vriendin’s boekenredacteur Ella Mae de mooiste boeken van 2021. En: je kunt ze winnen!

Win 5x De zevende zus – Lucinda Riley

Roman, € 24,99, Uitgeverij Xander.

De mysterieuze zevende zus was zes boeken lang onvindbaar. Maar als Georg Hoffman haar misschien op het spoor is, ontdekken Maia en Ally twee aanwijzingen: een adres in Nieuw-Zeeland en een tekening van een ring. Het wordt een race tegen de klok over de hele wereld voor de zussen. En ze lijken steeds een stap achter te lopen…

Win 2x Amalia van Claudia de Breij

Non-fictie, € 17,99, Uitgeverij Pluim.

Kroonprinses Amalia nam Claudia de Breij mee naar plekken die voor haar belangrijk zijn. Ze voerden gesprekken over haar motivatie om af te zien van haar toelage, over cocktails maken en over de voor- en nadelen van social media. Het boek laat zien wie Amalia is. Mét foto’s uit het privéarchief van de prinses.

Win 5x Valse getuige van Karin Slaughter

Thriller, € 22,99, Uitgeverij Harper.

Collins Leigh en haar zus Callie hebben op een avond iets vreselijks gedaan. Het resulteert in een leven met schuldgevoelens, verraad en geheimen. Jaren later neemt Leigh, inmiddels advocaat, een nieuwe cliënt aan. Deze man weet wat Leigh en Callie hebben gedaan. En tenzij ze hem stoppen, zal hij hun levens verwoesten…

Win 5x Samen eten van Jamie Oliver

Kookboek, € 32,50, Uitgeverij Kosmos.

Zin om weer met vrienden en familie aan tafel te schuiven? Jamies nieuwste kookboek is een ode aan eten met z’n allen. De Engelse chef heeft zijn best gedaan om ervoor te zorgen dat je alle ruim 120 recepten zonder stress kunt klaarmaken. Want het gaat om gezelligheid, feestelijkheid en samen nieuwe herinneringen maken.

Win 5x Ik ga leven van Lale Gül

Roman, € 20,-, Uitgeverij Prometheus. Winnaar NS-publieksprijs

Opgroeien in een streng islamitisch gezin betekent voor Büsra dingen stiekem doen: make-up dragen, laat thuiskomen en met jongens afspreken. Met humor onderzoekt ze de grenzen van haar geloof en de gemeenschap waar ze in opgroeit. Als er iemand geen blad voor de mond neemt, is het Büsra wel.

Win 5x Heerlijke winter van Natalia en Walter Rakhorst

Kookboek, € 27,50, Uitgeverij Project Gezond.

Ook in de wintermaanden kun je afvallen en lekker blijven eten, volgens dit nieuwste kookboek van Project gezond. Denk: pompoencake, runderstoof met bier of vegetarische quiche met brie en spinazie. Met 40 recepten, verwerkt in 8 complete weekmenu’s.

Win 5x De vrouwen van de Leeuwenhof 3, Solveigs belofte van Corina Bomann

Roman, € 20,99, Uitgeverij Boekerij.

Solveigs toekomst lijkt stralend, maar een tragisch ongeval maakt een einde aan haar geluk. Ze besluit zich terug te trekken op de Leeuwenhof. Als een Amerikaan en een zakenman uit Stockholm arriveren, wil Solveig heel graag een nieuwe start maken. Voor de Leeuwenhof en voor de liefde.

Win 5x Niemand zeggen van M.J. Arlidge

Thriller, € 20,99, Uitgeverij Boekerij.

Drie moordzaken houden inspecteur Helen Grace wakker. Dan wordt de privédetective die onderzoek deed naar deze zaken levend in brand gestoken. Net als Helen vond hij dat zo veel geweld in korte tijd geen toeval kon zijn. Zelfs met deze aanwijzing ziet Helen het verband niet. Intussen grijpt de dader iedere kans aan om zichzelf te bewijzen.

Win 5x De heks van Limbricht van Susan Smit

Historische roman, € 21,99, Uitgeverij Lebowski.

Limbricht, nabij Sittard, eind zeventiende eeuw. Haar leven lang is Entgen gewend haar eigen weg te gaan. Ze heeft veel kennis van de natuur, die ze ook aanwendt om haar dorpsgenoten te helpen. Maar dan wordt ze vanwege een paar ongelukkige voorvallen beschuldigd van hekserij.

Win 5x Wie niet horen wil van Nicci French

Thriller, € 22,99, Uitgeverij Ambo|Anthos.

Tess deelt de voogdij over dochtertje Poppy met haar ex Jason. Ze is best gelukkig, houdt ze zich voor. Als Poppy een tekening maakt van iemand die van een toren valt, raakt Tess ervan overtuigd dat ze getuige is geweest van een misdrijf. Bij de politie geloven ze haar niet. Dan besluit ze zelf op onderzoek uit te gaan…

Win 5x Rust en vreugd van Hendrik Groen

Roman, € 20,99, Uitgeverij Prometheus.

Tijdens het opruimen vindt Emma een vergeten inschrijving voor volkstuinvereniging Rust en Vreugd. Emma wordt op slag verliefd op een gezellig tuinhuisje. Dat ze geen verstand heeft van tuinieren, maakt niet uit, want buren bieden direct hulp aan. Maar al snel blijkt dat het er tussen de volkstuiniers niet altijd vredelievend aan toe gaat.

Win 5x Later van Stephen King

Thriller, € 20,99, Uitgeverij Boekerij.

Geboren met een bovennatuurlijke gave die hij van zijn moeder geheim moet houden, ziet Jamie dingen die niemand anders kan zien. Wanneer een rechercheur hem betrekt bij de klopjacht op een moordenaar komt Jamie opnieuw oog in oog te staan met een overledene. Maar deze geest is niet van plan weg te gaan.

Win 5x De nachtdienst van Esther Verhoef

Thriller, € 22,50, Uitgeverij Prometheus.

Dierenarts Emma woont met haar dochter boven de praktijk. Tijdens een nachtdienst dwingen twee gemaskerde mannen haar een levensreddende operatie uit te voeren op hun zwaargewonde vriend. Emma zet alles op alles, zich er niet van bewust dat dit nog maar het begin is.

Winnen

Kans maken? Vul hieronder het formulier in en selecteer het boek dat je wilt winnen. Niet gewonnen? Niet getreurd, want tot en met 15 februari 2022 wordt je bestelling gratis verzonden als je bij Bookspot bestelt. Ga naar Bookspot.nl en gebruik de code LEUKSTE2021.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Anoniem
  Wendy -
  Ik ga leven van Lale Gul
  Beantwoorden
 • Televisieprogramma
  Televisieprogramma -
  Ik heb graag meegedaan voor Amalia.
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Martijn -
  Heel graag zou ik kans maken op Ik ga leven van Lale Gül. .
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Astrid -
  Graag zou ik "De zevende zus" willen winnen
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Hilda Kingsbergen -
  Ik wil deze spannende reis graag meebeleven. Lezen bezorgt mij een heerlijk vakantiegevoel.
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Yvonne Rademaker -
  Ik doe graag mee voor Amalia
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Melissa Kraayenoord -
  Ik doe graag mee voor het boek De heks van Limbrecht .
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Ada wever -
  Graag maak ik kans op het boek van Jamie Oliver.
  Beantwoorden
 • abonnee
  abonnee -
  Graag doe ik mee voor dit interessante boek over onze Kroonprinses
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Petra Mars -
  Graag zou ik het boek de nachtdienst winnen.
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Bianca Hoogduin -
  Ik waag heel graag een kansje voor het kookboek van Jamie Oliver
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Esther van Bostelen -
  Ik wil graag het boek ik ga leven van Lale Gül winnen. Ik wil het eigenlijk al kopen zolang het uit is. Ik vind het fascinerend en bewonderend dat ze zich durft uit te spreken binnen haar gezin, ondanks de negativiteit die ze heeft ontvangen. Ze maakt keuzes voor zichzelf, daar neem ik een voorbeeld aan. Ik vind dat heel moedig en ben erg benieuwd naar haar verhaal!
  Beantwoorden
 • crooltje1963
  crooltje1963 -
  Graag " Heerlijke Winter. Wil proberen met gezond eten af te vallen. Hoop dat ik dit boek mag winnen 🍀
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Frans van Doorn -
  de Zeven zussen graag!
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Kim Coenen -
  Ik kies voor Ik ga leven van Lale Gül, deze staat al lange tijd op mijn verlanglijstje en ik ben echt dol, mega dol op leespret!
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Marjolein -
  Nu mijn ouders amper nog de deur uitkomen, zou ik ze graag verwennen door een recept uit 'Samen eten' van Jamie Oliver voor ze te koken!
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Monique bentsink -
  Ga graag voor het boek Amalia
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Felice Knijff -
  Ik ga voor Niemand zeggen van M.J. Arlidge. Lekker spannend!
  Beantwoorden
 • Anoniem
  nellie Tils -
  Ik meld me graag aan voor het boek De nachtdienst van Esther Verhoef
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Michelle -
  Graag win ik het boek van De Zevende Zus, zulke mooie verhalen
  Beantwoorden