Whatsappgroepje afvallen (BMI 35 en hoger)

Anoniem
09-08-2020 - Poubelle

Al jaren worstel ik met mijn gewicht. Ik kom heel makkelijk aan maar helaas val ik heel moeilijk af. Momenteel heb ik een BMI van ruim 37 en moet er minimaal 30 kilo af voor ik een gezond gewicht zou hebben. Daar heb ik echt een ijzeren discipline voor nodig, maar die vind ik zo moeilijk om te vinden, en vervolgens vast te houden…
Ik voel me totaal niet fijn in mijn vel, wil dolgraag afvallen (en ben inmiddels al een beetje op de goede weg!), maar ik merk dat ik daarin wel wat contact van ‘lotgenoten’ kan gebruiken. People who know the struggle, zegmaar. Ik ben daarom op zoek naar een aantal meiden en vrouwen met een BMI van 35 of hoger die de knop ook nú om willen zetten, om samen een afval-whatsappgroep te vormen. Ik zat zelf te denken aan een groepje van max 5-7 personen, om het overzichtelijk te houden. Het lijkt me zo fijn om dat contact met gelijkgestemden te hebben, elkaar aan te moedigen, moed in praten als het even wat minder gaat, tips en recepten delen. Maar het lijkt me vooral heel erg fijn om op die manier een gezellige vriendinnengroep te vormen waarbij de (lange) whatsappgesprekken vaak zat ook over hele andere dingen mogen gaan dan alleen maar afvallen en ons gewricht.

Ik zou heel graag met jou in contact komen als je nu denkt: ‘Hé, dit zou over mij kunnen gaan…’ of ‘Hé, dit zoek ik ook!’. Als jij zelf ook een BMI van minimaal 35 hebt, je dit heel graag aan wilt pakken maar zelf ook steeds vaker met je handen in het haar zit, omdat het steeds maar niet lukt. Stuur me gerust een lekker lang berichtje waarin je alvast wat over jezelf vertelt. Samen kunnen we dit!

Reacties op oproep

Om te kunnen reageren op dit moet je ingelogd zijn.

Inloggen