Vriendinnen/maatje gezocht

Anoniem
19-12-2019 - Caroline 1973

Het is bijna 2020, het juiste moment om nieuwe mensen te leren kennen. En nieuwe vriendschappen te sluiten!

Oude Vriendschappen verwateren doordat men een gezin krijgt en geen tijd meer heeft om spontaan leuke dingen te ondernemen. Erg jammer vind ik dat.

Houd jij ook van spontaniteit, er gezellig samen opuit trekken? Ben je een vrouw, tussen de 36 en 48 jaar, houd je van wandelen, reizen, een terrasje pakken/uit eten, een dagje een stad of eiland bezoeken etc etc. Kom je uit de buurt van Groningen/Assen of max een uurtje daar vandaan? Dan lijkt mij het leuk met je in contact te komen.

Ik hecht waarde aan eerlijke en oprechte Vriendschappen en spontaniteit, iemand die tijd heeft, naast haar werk, iemand die niet steeds weken van te voren moet plannen om eens wat leuks te doen.

Herken jij dit en mis je dit ook? Stuur dan eens een berichtje om te kijken of het klikt, niet geschoten is altijd mis toch? Wie weet gaan we in 2020 een leuke vriendschap tegemoet.

Ps: ik ben een hetero vrouw, die dus gewoon een leuke vriendschap/maatje zoekt! Dus heren, jullie hoeven niet te reageren, ik reageer toch niet terug!!

Hopelijk tot horens???

Reacties op oproep

Om te kunnen reageren op dit moet je ingelogd zijn.

Inloggen