Vriendin(nen) gezocht omgeving Oosterhout

AnLi1985
15-09-2021 - AnLi1985

Dag dames!!

Mijn naam is Angelina en ben 36 zomers jong 🙂 , getrouwd en trotse honden-mama. Men noemt mij een import Brabander, ooit voor de liefde verhuisd naar Brabant.

Wat ik altijd gemist heb is het hebben van een goede vriendin en/of vriendinnengroep. Werk fulltime in een mannenwereld, adviesbureau infrastructuur, vanuit daar heb ik goede mannelijke vriendschappen opgebouwd, die ik echt zie als mijn broers.

Ik zou het erg leuk vinden om een diepgaand vriendschap op te bouwen met een toffe dame of vriendinnen-groep bij mij uit de buurt. Ik mis namelijk heel erg het spontane afspreken voor bijvoorbeeld een bakkie koffie waar ik niet eerst weken van te voren moet inplannen om vervolgens een ritje te maken van 1,5 uur.

Verder mis ik ook gewoon de echte vriendinnen activiteiten, zoals terrasjes pakken, lekker kletsen met een kop thee, filmavond met allerlei lekkers, spelletjes avond, wandelen, bioscoopje pakken, onschuldig roddelen om vervolgens afgestraft te worden met buikpijn van het lachen, vriendinnen weekend etc.

Momenteel zit ik in een moeilijke periode van mijn leven, niets dramatisch, en merk o.a. daardoor dat mijn behoefte van het hebben van een goede vriendin echt een gemis is. Ik kan uiteraard mijn mannelijke vrienden bellen…. Laat ik het ik zo zeggen… Het mannelijk perspectief sluit bij lange na niet altijd bij mijn vrouwelijk perspectief… Haha…😝

Wat ik héél belangrijk vind in een vriendschap is eerlijkheid, vertrouwen en open communicatie. Maar ook het hebben en geven van ruimte, wat ik hiermee bedoel te zeggen dat het ook oké is, wanneer het bijvoorbeeld even stil is geweest op Whatsapp bijvoorbeeld, door drukte. Dat we weer kunnen oppakken waar we gebleven waren 🤗
Kom je uit de buurt en is het interessant genoeg voor je om af te tasten of klikt tussen ons? Laat dan een berichtje achter!

Lieve groetjes,
Angelina

Reacties op oproep

Deze gebruiker bestaat niet (meer). Je kunt niet meer reageren.