Vriendin dichtbij huis gezocht

02-03-2022 - Kiki_V

Hey meiden,

Een aantal jaar geleden heb ik hier al eens een berichtje geplaatst wat wel wat contacten en ook een vriendschap heeft opgeleverd maar een vriendin “om de hoek” nog niet echt. Dus ik dacht “ik doe nog eens een poging”.

Een jaar of 5 geleden ben ik vanuit de regio Rotterdam verhuisd naar Valkenswaard voor de liefde. Inmiddels ben ik 34 en alweer 11 jaar samen met die desbetreffende liefde. We hebben een fijn leven samen maar een echte vriendschap om de hoek ontbreekt nog een beetje. We hebben geen kinderen en vinden dat heerlijk. Niet dat ik iets tegen kinderen heb, ik werk in het onderwijs, maar zit niet te wachten op middagjes in een speeltuin.

Wat vind ik dan wel leuk? Drankjes doen in de kroeg of op het terras, koken en lekker eten, carnaval vieren maar ook de plaatselijke evenementen met diverse soorten muziek bezoek ik graag. Het is niet dat ik een enorm feestbeest ben en iedere week in de kroeg wil zitten overigens dus gewoon een keer een leuke workshop volgen of een kop koffie drinken is ook prima.

Spreekt bovenstaande jou wel aan? Stuur dan gerust een berichtje. Wie weet levert het een leuke vriendschap op!

Reacties op oproep

Je bent niet ingelogd. Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.