Véél afvallen – whatsappgroep

Anoniem
05-01-2020 - Seaside1981

Barst jij ook zo van de goede voornemens? Misschien is één van die goede voornemens om nu eindelijk eens dat overschot aan kilo’s kwijt te raken. Misschien tob je al jaren met je overgewicht en lukt het maar niet om die stok achter de deur te vinden om het afvallen, gezond eten en meer bewegen vol te kunnen houden.

Herkenbaar? Dan ben ik op zoek naar jou! Mijn idee was om een appgroepje te maken voor vrouwen met overgewicht die dit jaar echt alles op alles willen gaan zetten om die kilo’s eraf te krijgen. En met overgewicht bedoel ik niet eventjes 5 kilo afvallen zodat je straks in de zomer strak in bikini zit. Nee, ik zoek vooral naar andere vrouwen die heel graag 20 kilo of meer af móéten vallen voordat ze een gezond gewicht bereiken. Bij mij moet er helaas minimaal 30 kilo af, dus werk aan de winkel… Maar ik kan het niet alleen. Nouja, uiteindelijk moet ik het natuurlijk wel helemaal zelf doen, maar de herkenning van gelijkgestemden mis ik zo vaak.

Dit is het idee: een whatsappappgroep waarin we elkaar kunnen motiveren, resultaten en mijlpalen kunnen delen, tips en recepten kunnen uitwisselen, elkaar kunnen toejuichen maar ook een luisterend oor kunnen bieden bij de eventuele tegenslagen. Maar bovenal gewoon een supergezellige appgroep met gelijkgestemden waar misschien, als bonus, ook nog wel mooie vriendschappen uit voort komen.

Wil je meedoen? Stuur me een berichtje! Let op: ik wil niet zomaar mensen toevoegen zonder eigenlijk te weten wie ze nou eigenlijk zijn, dus ik vind het fijn als je in je reactie even wat uitgebreider over jezelf vertelt. En vergeet vooral je telefoonnummer niet 😉

We appen!

Reacties op oproep

Om te kunnen reageren op dit moet je ingelogd zijn.

Inloggen