Vakantie maatje gezocht 38 tot 48 jaar

Caroline 1973
29-12-2019 - Caroline 1973

Ik (leuke gezellige eerlijke en ondernemende meid) omg. Van Assen/Groningen wil aankomend voor-seizoen een leuke reis maken , aangezien de dagen nog mooi lang zijn en het vaak in het voor-seizoen ook wat goedkoper is en ook minder druk !

Welke leuke en gezellige dame van ongeveer 38 tot 48 jaar lijkt dit leuk om samen te doen? Misschien om te beginnen binnen Europa!?

Ik houd van dingen zien in de vakantie in combinatie van relaxen aan zee/zwembad. Als dit mooi in evenwicht is, ben ik blij:-)

Het stap gebeuren tot in de late uurtjes is niet aan mij besteed, ik besteed mijn tijd liever aan vroeg opstaan en de dag goed in delen, dan overdag op bed liggen met een kater.

Welke ondernemende/gezellige/serieuze humorvolle meid lijkt het leuk om te kijken of we wat interesses en een klik hebben om er samen opuit te trekken. We hebben nu nog genoeg tijd om dat van te voren uit te vinden..

Om misschien de stap te zetten naar contact, kan ik je vertellen dat ik dit oproepje serieus bedoel, ik geen feestbeest ben en erg sociaal.

Ik heb gewoon geen zin om alleen op vakantie te gaan en al helemaal niet met een groep geheel onbekende mensen. Ik vind het juist leuk om zelf dingen uit te zoeken en erop uit te trekken en niet die verplichtingen binnen een groep. En dan maar afwachten of er een juiste persoon bij zit waar je je aan op kunt trekken.

Dan is het juist leuker om via deze weg iemand te leren kennen en dan samen op pad gaan.

Ik hoop ten zeerste dat ik je aandacht heb getrokken?

Wachtende op je reactie??

Reacties op oproep

Om te kunnen reageren op dit moet je ingelogd zijn.

Inloggen