Spontane, ondernemende meiden Amsterdam

Anoniem
11-08-2022 - Annemarie1986

Hi lezeressen,

Is spontaan afspreken eerder jouw ding dan alles vooruitplannen? Heeft iedereen om je heen jonge kinderen en willen ze de deur niet meer uit zonder kids? Ben jij altijd degene die het initiatief moet nemen want anders gebeurt er niks?
Er gaan veel leuke dingen, uitjes etc aan mij voorbij omdat de vriendinnen om mij heen moederen en er vaak om 19uur al helemaal afliggen. Ik zou het zo heerlijk vinden om iemand te vinden waar ik keihard mee kan lachen, iemand die ook vaak met leuke ideeën op de proppen komt, iemand die net als ik kiest voor zoveel mogelijk positiviteit en gezelligheid, omdat het leven zoveel moois te bieden heeft. Denk hierbij aan festivals/feestjes (techno en alles daar in de buurt), sushi, drankjes doen, strandwandelingen, een cursus etc.

Ik heb vaker via internet afgesproken en op de één of andere manier trek ik altijd meiden aan die niet lekker in hun vel zitten. Zelf heb ik een redelijk zorgeloos leven en ik hoop dat je wil begrijpen dat ik niet de ellende van een ander constant over me heen wil krijgen. Vroeger heb ik ook genoeg ellende meegemaakt en ik heb voor mezelf de keuze gemaakt om zoveel mogelijk in liefde te leven, met een rechte rug. Als ik iemand net leer kennen vind ik het té heftig om een hele bak aan emoties over me heen te krijgen. Denk hierbij aan meiden met anorexia, meiden die net gedumpt zijn en nergens anders over kunnen praten dan over ‘de klootzak’, meiden die altijd moe zijn. Dat is té heftig allemaal als je iemand nog helemaal niet kent. Ik heb dit echt al een aantal keer meegemaakt, daarom geef ik het van tevoren aan. Niet onbeschoft bedoelt maar gewoon duidelijk. Ik hoop dat je dat begrijpt.

Dus zit jij lekker in je vel, heb je regelmatig tijd, zit je niet in de luiers en zoek je net als ik een trouwe vriendin om leuke dingen mee te gaan doen? Stuur mij dan een bericht! Lijkt me leuk om met je in contact te komen!

Oh ik woon trouwens zelf 20 minuutjes bij Amsterdam vandaan. Ik ben bijna 36, single, heb 2 honden en 1 kat. Ik ben een ondernemend, extravert en gezellig typ. Mijn grote hobby is het maken van sieraden, 1 grote verslaving haha! Verder ben ik breed geïnteresseerd en maak ik snel contact met mensen. Ik ben niet snel ergens bang voor en zie overal wel de humor van in.

Groetjes Annemarie

Reacties op oproep

Je bent niet ingelogd. Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.