Spontane meiden gezocht!

Annemarie1986
31-05-2021 - Annemarie1986

Hoi meiden,

Het zou mij super leuk lijken om like-minded meiden te ontmoeten die net als ik houden van spontaan afspreken! Al helemaal nu de zomer op komst is!
Trefwoorden: wandelen, honden, Amsterdamse bos, vegetarisch, strand(echt gek op!), varen, spontaniteit, (techno/deephouse/trance feestjes en festivals, park, drankjes drinken, uit eten, Ibiza, gezellig kletsen over van alles:-) Ben benieuwd naar jouw hobby’s!
Bij mijn huidige vriendinnen moet alles vanuit mij geïnitieerd worden en daar baal ik van… Ook is er 1 net bevallen waardoor de vriendschap ook op een laag pitje is komen te staan.
Zelf heb ik geen kinderwens en heb ik ook weinig affiniteit met kids. (Zeldzaam in mijn soort geloof ik)
Ik ben 34, heb 2 lieve honden, ben single en woon in Naarden.
Mocht mijn oproepje je leuk lijken, stuur me een berichtje, leuk! Geef daarin ook even aan wie jij bent, hoe je heet, waar je woont, je leeftijd ed:-)

Liefs Anna

P.s. Als je geen tijd hebt om af te spreken of niet durft dan ben ik niet de vriendin voor je. Ook niet als je van het lange vooruit plannen bent. Ik vind het namelijk juist super gezellig als het spontaan is:-)
P.s.2 Graag echt uit de bovengenoemde provincie/plaats, Rotterdam bijvoorbeeld is écht te ver weg (de afstand is écht te groot dan) en liever ook geen vrouwen met kinderen. (Omdat dat een ander leven is, sorry!)

Reacties op oproep

Om te kunnen reageren op dit moet je ingelogd zijn.

Inloggen