nieuwe mensen ontmoeten

Sanne
14-06-2019 - Sanne

Hi allemaal,

Best raar en onnatuurlijk om hier een oproep te plaatsen om nieuwe vriendschappen op te doen.. Alsof het me in het echte leven niet meer zo makkelijk af gaat of ik gewoon te bang ben om ergens alleen naar toe te gaan.
Na mijn verhuizing vorig jaar, naar de woonplaats van mijn vriend, heb ik al mijn vrienden en vriendinnen achter gelaten. Ik zie ze nog regelmatig maar toch is het ook fijn om nieuwe contacten op te doen in mijn nieuwe woonplaats.
Ik ben al lid geworden van een sportschool, waar ik al leuke contacten heb opgedaan maar toch houdt iets me tegen om verder te gaan kijken dan dat.

Ik vind het soms lekker om op mijzelf aangewezen te zijn en lekker dingen alleen te doen maar ben ook opzoek om hobby’s en interesses met iemand anders te delen.
Zo vind ik fotografie erg leuk om te doen, wandelen, een goed boek lezen, winkelen, koken en bakken en actief bezig zijn.

Ik zou het leuk vinden om contacten op te doen met anderen, die ook deze interesses hebben en wat we misschien wel een keer samen kunnen doen. 🙂

Reacties op oproep

Om te kunnen reageren op dit moet je ingelogd zijn.

Inloggen