Nieuwe contacten…

Jonneke24
07-12-2020 - Jonneke24

Dag dames,

Via deze weg kom ik graag in contact met andere moeders in omgeving Doetinchem.
Vijftien geleden heb ik een aantal jaren fijn gewoond in deze stad.

Nadat ik mijn man heb leren kennen hebben wij samen in Utrecht gewoond en wonen wij inmiddels zo’n acht jaren in een dorp vlakbij Ede. Dit bevalt goed, echter blijf ik na al die jaren nog steeds een sterke connectie hebben met Dtc. De omgeving vind ik prachtig en de mentaliteit ervaarde ik als hartelijk en toegankelijk. Het thuis gevoel wat ik in Doetinchem voelde heb ik hier niet zo sterk. Dit is één van de redenen waardoor ik er bij mijn thuis weleens gesproken wordt over een eventuele verhuizing.
De voors en tegens worden rustig in kaart gebracht… En terwijl ik soms weg droom bij de gedachte om mijn kids en man kennis te laten maken met Doetinchem zit ik spontaan dit bericht te typen om andere moeders te leren kennen….

Als moeder van twee pracht kids (2015 en 2018) geniet ik van mijn tijd met mijn gezin. Hiernaast ben ik werkzaam bij het Centrum voor Jeugd en Gezin en geniet ik ervan om af en toe even los te gaan op de bokszak. Hiernaast zijn er veel meer activiteiten die ik leuk vind om te ondernemen.

Ben jij die gelukkige, enthousiaste vrouw en spreekt mijn bericht je aan? Dan nodig ik je uit om mij een berichtje te sturen om met elkaar in contact te komen. Groet, M (38jr)

Terwijl ik happy ben met mijn leven hier sluit ik niet uit dat mijn gezin en ik in de toekomst mogelijk toch de stap zetten om richting Doetinchem te verhuizen.

Reacties op oproep

Om te kunnen reageren op dit moet je ingelogd zijn.

Inloggen