Looking for a bestie! Or besties!

Anoniem
18-09-2020 - b3nthe

Hi there, je kent het vast ook wel! Wanneer je denkt een vriendin te hebben gevonden maar deze vriendschap blijft alleen staande omdat jullie klasgenoten of collega’s zijn. Daar om heen of daarna gaat het afspreken met moeite en verwaterd het contact al heel gauw.
Je hebt wel vrienden maar of deze bestaan uit vrienden die je wel dagelijks spreekt via de app en het afspreken met moeite gaat, en zodra jullie elkaar dan weer zien het altijd wel gezellig is, maar er weer maanden over heen kunnen gaan voor je weer met elkaar kunt afspreken.. of ze bestaan uit vrienden van vrienden.

Ik ben 26 jaar en Ik ben iemand op wie je door dik en dun kunt rekenen, en je accepteert zoals je bent.
Doordat mijn vriendschappen aan het verwateren zijn, ben ik op zoek naar vriendinnen waarmee ik vaak en intensief kan optrekken, spontaan langs kan gaan, activiteiten onderneem, steun en advies geef, vreugde en verdriet deel, die van een jointje houd bij diepgaande gesprekken! hihihi.. en altijd wel in is voor spontane uitjes, zoals bijv ergens lekker eten of een wijntje op het terras!

Wil jij hetzelfde? En wil je mij leren kennen? Stuur mij gerust een berichtje en wie weet worden wij misschien wel besties! <3

Reacties op oproep

Om te kunnen reageren op dit moet je ingelogd zijn.

Inloggen