Leuke Vriendin die ook houdt van praten

miss-Y
29-06-2020 - miss-Y

Hi! Leuk dat je hier ook bent. Ook op zoek naar een vriendin die houdt van praten? Iemand waarbij je jezelf kan zijn en kan praten over leuke dingen maar ook over minder leuke dingen? Ik heb redelijk veel meegemaakt en sta daardoor open in het leven. Ik ben wie ik ben en ik accepteer jou ook volledig, dat vind ik toch wel een belangrijke basis, dat je jezelf mag en kunt zijn.

Verder Over mij; ik ben 30 jaar geworden dit jaar, ben getrouwd en heb een kitten thuis en ik ben hooggevoelig. Ik woon in Gemert en ben sinds een paar maanden thuis, ik werk niet momenteel. Ik kom niet uit deze omgeving en heb weinig vrienden in deze buurt. Ik ben dus ook doordeweeks alleen thuis en ik zou het leuk vinden als je dan zou kunnen afspreken, bellen of iets anders. Ik hou verder van gamen op z’n tijd, tekenen en creatief bezig zijn, series kijken, wandelen en sta ook open voor nieuwe activiteiten die jij misschien samen wilt doen.

Dus als je iemand zoekt om iets mee te doen of om gewoon thuis of via mail, telefoon te kletsen, zou ik het leuk vinden als je reageert. Leeftijd maakt niks uit.

Xx

Reacties op oproep

Om te kunnen reageren op dit moet je ingelogd zijn.

Inloggen