Leuke, eerlijke vriendschap gezocht, met humor, maar ook voor diepgaande gesprekken

Fien1978
23-11-2022 - Fien1978

Hallo, ik ben een vrouw van 44 jaar, woon in Duiven ben getrouwd en heb twee pubers van 16 en 18. Ik zoek een vriendin die open en eerlijk is, kleine dingen waardeert, gezond leeft, waarmee ik kan lachen, maar ook van diepgang houdt. Wandelen vind ik leuk, samen ergens iets drinken is gezellig en zo nu en dan een keer winkelen of de sauna of bioscoop/theater bezoeken vind ik ook leuk. Ik ben spontaan, open, eerlijk, sociaal en empatisch.
Ik zoek iemand die niet al een hele grote vriendengroep heeft en serieus op zoek is naar een vriendin. Een open iemand met redelijk wat levenservaring (op welke manier dan ook) spreekt mij in ieder geval wel aan. Ik vind het prettig om van elkaar te leren, te kunnen sparren en als het kan samen dingen te ondernemen.
De rest kunnen we in een persoonlijk berichtje wel bespreken. Het liefst tref ik iemand die in Duiven, Arnhem, Zevenaar of Doetinchem of in die omgeving woont. Ik heb wel een auto, maar niet alle dagen. Ik heb gemerkt dat afstand een drempel kan zijn. Ik kan en wil best af en toe een half uurtje rijden om af te spreken, maar hoop dat jij dan ook die afstand wil maken, want in het verleden is dat bij mij lastig gebleken. Ik hoop dat er een match is. Alvast bedankt voor je reactie!

Reacties op oproep

Je bent niet ingelogd. Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.