Leuke échte vriendschap voor de gezelligheid én diepgaande gesprekken gezocht!

Fien1978
29-01-2022 - Fien1978

Hallo, ik ben 43 jaar, woon in Duiven, HBO geschoold, ben getrouwd en heb twee pubers. Ik zoek een vriendin die open en eerlijk is, kleine dingen waardeert, gezond leeft en ook van diepgang houdt. Wandelen vind ik leuk, samen ergens iets drinken is gezellig en zo nu en dan een keer winkelen of de sauna of bioscoop/theater bezoeken vind ik ook leuk. En samen een workshop bezoeken over omgaan met stress, (mentale) gezondheid, mindfullness of iets in die trant kan ook interessant zijn. Maar als iemand liever niet deze dingen onderneemt, is dat ook niet erg. Ik ben spontaan, sociaal, sensitief wil er altijd graag voor iemand zijn, ondanks mijn eigen darmaandoening. Vroeger was ik heel sportief en deed ik aan veel sporten. Nu ben ik aan t kijken of Quigong lessen iets voor mij zijn.
Ik zoek iemand die niet al een hele grote vriendengroep heeft en ook af en toe doordeweeks tijd heeft om af te spreken. Het lijkt me fijn om de dagelijkse gang van zaken met elkaar te kunnen delen en op sommige momenten verder te filosoferen, maar af en toe flink met elkaar lachen is ook leuk. Een open iemand met redelijk wat levenservaring (op welke manier dan ook) spreekt mij in ieder geval wel aan. Ik vind het prettig om van elkaar te leren, te kunnen sparren en als het kan samen dingen te ondernemen.
De rest kunnen we in een persoonlijk berichtje wel bespreken. Het liefst tref ik iemand die in Duiven, Arnhem, Zevenaar of Doetinchem woont, maar ik heb een auto dus ben ook bereid om wat verder te reizen (bijv een half uurtje in afstand). Ik hoop dat er een match is. Alvast bedankt voor je reactie!

Reacties op oproep

Je bent niet ingelogd. Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.