Gezocht: vriendschap

Angela89
14-08-2020 - Angela89

Hoi hoi, mijn naam is Angela en ik zoek iemand om wat mee te ondernemen.
Wie ben ik?
Ik ben 31 jaar jong, woon sinds 2 jaar in Den Bosch en ben fulltime werkzaam in Tilburg als planner en account manager. Ik ben al 9 jaar samen met mijn vriend en heb geen kinderwens, daarentegen is een goede baan belangrijk voor mij om daar in te groeien.
Ik zoek iemand om een vriendschap mee te hebben zonder verplichtingen, ik wil graag om de zoveel tijd wat ondernemen en via de app contact houden over what’s going on in life want naast mijn werk kan ik er ook prima van genieten om thuis op de bank te chillen 🙂
Bij voorkeur zoek ik iemand die ook geen kinderen heeft, die spontaan is (ook in afspreken) en ook initiatief toont in het contact.

Wat lijkt mij leuk om te doen samen?
Simpele dingen zoals terrassen, lekker eten, filmpje kijken (thuis en bios) maar ook gewoon een hotelletje pakken, dagje dierentuin of iets anders
buitenhuis.

Waarom zoek ik via hier een vriendin?
Ik merk dat ik het moeilijk vind om iemand te vinden die een beetje hetzelfde in het leven staat als mij, geen kinderen, ambitieus, ik ben toch ook wel wat materialistisch en ik zoek iemand die mij daar niet om veroordeelt maar mij gewoon accepteert voor wie ik ben :). Een beetje raar, recht door zee, modebewust maar ondertussen iemand die zeker zelf de handen uit de mouwen steekt en hard heeft gewerkt om te bereiken waar ik nu ben.

Ik begrijp dat het een heel bericht is en er misschien weinig geïnteresseerden zijn, maar niet geschoten ….

Reacties op oproep

Om te kunnen reageren op dit moet je ingelogd zijn.

Inloggen