Gezellige creatievelingen gezocht

Anoniem
11-09-2021 - limaa

Sinds corona heb ik nieuwe hobbys gevonden. Mijn vriendinnen delen deze helaas niet en mijn man ook niet.
Daarom zou ik graag in contact komen met nieuwe vriendinnen. Vriendinnen die houden van creatief bezig zijn, haken-handletteren-urban sketchen-tekenen etc. Maakt niet uit wat eigenlijk, ik vind al het geprul heerlijk. Ik kan het zelf helemaal niet maar vind het wel heel leuk om hiermee bezig te zijn en zou dit graag willen doen met anderen. Vooral gezellig met een bakje thee en kletsen.
Ook ben ik gaan wandelen, meestal met de hond, niet zo ver 5-10 kilometer en heb al heel veel mooie plekjes in Nederland gevonden. Het liefst in bos-hei-duinen. Struinen noemen ze dat toch? Ook heb ik de Hartstocht meegelopen, 10 kilometer voor het goede doel. Maar tijdens zo’n wandeling is een bakkie koffie ergens of een lunch wel zo gezellig met iemand samen.
Ik ben 53 jaar en onze kinderen zijn groot en gaan hun eigen weg. Tijd om ook mijn vleugels uit te slaan en de horizon te verbreden.
Ik werk parttime en ben geen stilzitter. Ik onderneem graag en ben ook graag bezig, zo kwam ik ook op deze nieuwe hobby’s uit. Ik zoek dan ook geen vriendinnen alleen voor ‘op-de-koffie’ maar om samen creatief of actief bezig te zijn.
Spreekt jou dit ook aan, stuur me dan snel een berichtje.

Reacties op oproep

Je bent niet ingelogd. Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.