Gelijkwaardige vriendschap

Dottie'90
13-10-2021 - Dottie'90

Hallo beste lezer,

Ik ben Annette, 31 jaar oud en woon in Groningen.
Gezien mijn leeftijd merk ik dat ik een beetje in de periode aangekomen ben waar vriendschappen uiteen vallen doordat levens veranderen. De meeste mensen van rond mijn leeftijd hebben/krijgen kinderen, veranderen daardoor logischerwijs en hebben dus minder tijd en kunnen alleen afspreken wanneer het hun uitkomt.
Wat ik mis is een vriendin waar het contact echt nog gelijkwaardig mee is, contact moet wat mij betreft van 2 kanten komen en voor echte vriendinnen sta je altijd klaar, daar kan je mee huilen, lachen, praten over alles en roddelen. Ik mis zo iemand best wel in mijn leven momenteel.

Zelf heb ik wel een relatie maar geen kinderen en geen kinderwens. Ik ben overigens dol op kinderen maar heb ook gezien hoe een kennis ontzettend veranderd is door kinderen en van spontaan en los naar beperkt en stijf is gegaan. Nogmaals, ik begrijp dat kinderen iemand veranderen maar daarin kan je dan dus uit elkaar groeien helaas.

Ik werk momenteel in een bakkerij, in een opbouwend traject omdat ik reuma heb. Geen zorgen, ik kan alles en ben niet zielig maar omdat het lichamelijk wel pittig werk kan zijn wat ik wil ben ik aan het opbouwen om te kijken wat lukt.
Wat ik belangrijk vind in vriendschap is tijd voor elkaar hebben en openheid. Ik ben ontzettend open, en best wel een kletskous. Iemand die niet bij een tegenslag gelijk weg rent of bij het ontmoeten van een nieuwe liefde geen tijd meer heeft. Deze laatste dingen heb ik helaas al meerdere malen meegemaakt, op de momenten dat je een vriendin nodig hebt kom je er achter wie échte vriendinnen zijn.

Ik hou erg van buiten zijn, wandelen, tuinieren en dagjes uit. Heb wel een rijbewijs, geen auto. Verder hou ik van creatief bezig zijn, zo maak ik huissokken op een brei ring, ben ik bezig met macramé plantenhangers maken, kleuren voor volwassenen etc. De laatste tijd lees ik ook weer graag. Daarnaast hou ik enorm van koken en bakken en ben ik verslaafd aan planten! Wat ik zoek in een vriendin is niet perse iemand die wat ik leuk vind ook leuk vind maar iemand die het vooral leuk vind samen dingen te doen, dat hoeft niet altijd natuurlijk ik vind lekker een avond kletsen met een drankje ook gezellig!
Daarnaast ben ik wel van plan te gaan verhuizen binnen nu en een half jaar naar buiten de stad maar hopelijk blijft onze vriendschap dan gewoon goed al wonen we evt. wat verder uit elkaar.

Spreekt mijn oproepje jou aan en zoek jij ook een échte vriendin? Reageer dan en ik zal mijn best doen om snel te antwoorden.
Liefs, Annette 🙋🏼‍♀️

P.s leeftijd komt niet zo precies als het aangegeven staat hoor. Ik voel me jonger dan ik ben maar kan ook prima vriendschap sluiten met iemand die 10 jaar ouder of jonger is 🙂

Reacties op oproep

Om te kunnen reageren op dit moet je ingelogd zijn.

Inloggen