40+, kinderwens en de medische molen

Poubelle
29-06-2021 - Poubelle

Hoi allemaal,

Even een heel gericht oproepje en ik weet niet of ik hier lotgenoten ga treffen. Ik hoop het wel, ik merk namelijk dat ik hier ontzettend behoefte aan heb.
Hier een vrouw van 40, en mijn man en ik hebben een kinderwens die helaas niet vanzelf gaat. Wij zijn dus aanbeland in de medische molen.
Nu merk ik steeds meer dat ik behoefte heb aan het gesprek met lotgenoten, en dan met name lotgenoten die ook rond de 40 zijn, en in de medische molen beland zijn voor hun eerste.
Hoewel het de laatste tijd gelukkig wat makkelijker word om het te accepteren dat ik niet jonger moeder ben geworden, vind ik mijn leeftijd (icm de ‘lege handen’) zelf nog wel eens een dingetje. Of eigenlijk een enorm ding. Daar zijn een heleboel redenen/gedachtes bij waar ik jullie nú niet mee ga vervelen, maar wat eigenlijk wel de reden is waarom ik op zoek ben naar contact met vrouwen in hetzelfde schuitje. Het lijkt me fijn om via de app contact te hebben, elkaar te kunnen steunen in dit hele proces, maar uiteraard ook gewoon de dagelijkse koetjes en kalfjes te kunnen bespreken.
Mócht er iemand zijn die zich op dit moment aangetrokken voelt door mijn oproep, dan hoop ik oprecht dat je reageert!

Reacties op oproep

Je bent niet ingelogd. Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.