Ontwerp Zonder Titel 2020 03 16t151600.813

Wie verdient de Strong Women Award (Role Model)?

Ken jij een lieve, sterke vrouw? Een vriendin, zus of buurvrouw die zich inzet voor anderen, ondanks de tegenslagen in haar eigen leven? Iemand die hard werkt, altijd de kracht vindt om door te gaan en anderen inspireert hetzelfde te doen?

Geef haar dan nu op voor de allereerste Strong Women Award (Role Model). Samen komen jullie naar de uitreiking die in de loop van het jaar in het Apollo Hotel in Amsterdam plaatsvindt. Een onvergetelijke dag om samen te beleven!

Zo doe je mee:

Beschrijf in maximaal vijfhonderd woorden waarom die sterke vrouw in jouw omgeving deze award verdient en vul onderstaand formulier in om haar op te geven.

Strong Women Award-armband

Door jouw sterke vrouw op te geven maak je kans op de Limited edition Strong Women Award-armband ontworpen door Otazu.

Dit is de jury:

Karin Bloemen, cabaretière, zangeres en actrice. “Laten we vooral die vrouwen aandacht geven die zich, onzichtbaar voor het grote publiek, inzetten voor een beter leven voor anderen. Die onvermoeibaar, met liefde en compassie voor anderen klaar staan zonder iets terug te verlangen. Sterke, lieve, bijzondere vrouwen die een voorbeeld zijn voor ons allemaal!”

Betty de Groot, ondernemer en founder Strong Women Award. “Alle vrouwen op dit event zijn geintresseeerd in elkaar en gunnen een ander wat. Dat maakt deze dag voor mij zó speciaal.”

Renske Veldhoff, hoofdredacteur Vriendin. “Heerlijk om een vrouw die altijd klaarstaat voor een ander nu eens zélf in het zonnetje te zetten.”

Strong Women Award

De Strong Women Award (Role model) is een initiatief van de Strong Women Award in samenwerking met Vriendin. Tien jaar geleden riep Betty de Groot deze onderscheiding in het leven omdat ze vindt dat aardige, hardwerkende vrouwen een podium verdienen. Betty: “Het viel me op dat de prijzen altijd gingen naar de mooiste, rijkste of bekendste vrouwen. Maar of ze een fijn karakter hadden, dat was geen criterium. Ik vond dat dit anders moest. Vrouwen die ondanks grote tegenslagen door blijven gaan en ook nog oog houden voor hun omgeving, díé bewonder ik. Als iedereen hun voorbeeld zou volgen, zou niemand buiten de boot vallen in de maatschappij.

De Strong Women Award wordt al negen jaar uitgereikt aan bekende vrouwen met het hart op de juiste plaats. Echte public role models dus. Ik ben blij dat we tijdens de tiende editie ook een award uit gaan reiken aan een onbekende vrouw. Ook zij inspireren anderen naar hun omgeving om te kijken.”

Eerdere winnaressen

Winnaressen van vorige edities zijn: Lucia Rijker, Bibian Mentel, Antje Monteiro, Karin Bloemen, Mary Borsato, Rita Verdonk, Quinty Trustfull, Willeke Alberti en Annemarie van Gaal.

Let op! Vul het formulier hieronder in. Geen reactie onder dit artikel.

Sorry. You must be logged in to view this form.

Gerelateerde artikelen