Vriendin zoekt jou

Oproep: samen met je hond in Vriendin

Binnenkort portretteren we zes vrouwen samen met hun hond in ons blad. Lijkt het jou leuk om samen op de foto te gaan en te vertellen wat jouw hond voor jou betekent?

Je wordt dan mooi opgemaakt en houdt er een professionele foto van jullie samen aan over. Meedoen? Mail ons dan op post@vriendin.audax.nl o.v.v. “Samen met je hond in Vriendin”, en wie weet nemen wij contact met je op. Vergeet niet om een foto van jou en je hond mee te sturen!

Reageer op dit artikel

Esther Schuurink-lops

zou heel graag met mijn senna op de foto willen…senna is een pitbull en het zou goed zijn om ook eens de leuke kant van deze hond te laten zien

Beantwoorden
Inge van Vessem

Ik wil eigenlijk al een hele tijd een fotoreportage van mij met ons hondje Joep……
En toch heb ik dat nooit gedaan omdat ik denk dat anderen me voor gek verklaren. 🙊
En nu ga ik er toch voor…..
Ik heb ons aangemeld via de mail!!!

Beantwoorden
Diliana Sing-Kapteijn

Ja gaaf, ik heb twee Zwitserse witte herders. En reu Reesa van bijna 12 en een teef Taj van bijna 3 jaar. Wandelen, fietsen of steppen maar natuurlijk ook gewoon een klein rondje wandelen en lekker snuffelen (de krant lezen noem ik dat) zijn we niet vies van. Samen werken, samen de kinderen uit school halen…. Alles doen we samen met onze honden. Mijn vriendje en vriendinnentje.

Beantwoorden
Monique Speelziek Hooghiem

Oh dat zou zo leuk zijn,trotse Mama van 2 Rhodesian Ridgebacks, Themba en Imani, dagelijks onze wandeling door Weer en Wind, om daarna heerlijk voor Pampus te liggen ronken samen op het heerlijke bed,actief als ze actief moeten zijn en ook zo lui kunnen zijn, ook een uitdaging voor de fotograaf om ons mooi op de foto te krijgen! Verheug me er nu al op!

Beantwoorden
Marianne

Ik meld mij vaak aan maar wordt niet uitgekozen

Beantwoorden
Mirjam Dijks

Ja graag, Lindy mijn hond is van straathond een assistentiehond (hulphond) geworden en daar kan ik veel over vertellen, onder ander de groei die ik heb doorgemaakt dankzij haar.

Beantwoorden
Rachelle baumans

Natuurlijk zou ik dit graag willen
Mijn hond betekend niet alleen veel voor mij maar mijn dochter van 8 jaar is er zo blij mee ! Een super vriend

Beantwoorden
Marijke jongeneelen

Graag met mijn grote vriendin 🐻Magic Marylou in vriendin 💕

Beantwoorden
Erica

Dat lijkt mij leuk! Onze golden retriever is 2 en echt een aanwinst. Maakt mijn man wakker als hij een nachtmerrie heeft en is erg leergierig! Gaat overal mee naar toe mits hij daar welkom is. Is ook erg lief voor kinderen ondanks dat hij niet met kinderen is opgegroeid. Zou hem voor geen goud willen inruilen.

Beantwoorden
Conny Vos Burgmans

Zou geweldig zijn, ook om onze Tessa te laten zien. Zij is een zeldsame Hollandse herder, een oud nederlands ras.

Beantwoorden
Jolanda_Fransen

Ik heb gemaild, want ik wil supergraag met mijn lieve mooie schattige hondje Donna in vriendin staan. Donna is een Jack Russell, een black en Tan, volgens experts is ze dan geen echte Jack, maar dat kan me niks schelen voor mij is ze de mooiste en de allerliefste, welk ras ze dan ook maar mag zijn

Beantwoorden
Denise

Ik zou heel graag mee willen doen. Ik heb een podenco. En ze gaat overal mee naar toe! Zonder haar, moet ik niet aan denken.

Beantwoorden
Dieneke knaape

Hoi dat zal ik best wel willen in jullieblad staan ik heb een hulphond jennie en is een trouwe hulp en vriendin.
Maar wanneer is dat want moet dan wel voor 19 april of na 2 mei want we gaan naar amerika voor dokters onderzoeken voor mijn zoontje zou zoiezo een uitgebreid intervoeuw willen geven zou zo graag meer over het Bosch Boonstra Schaaf syndroom willen vertellen.

Beantwoorden
Rosa de Vreede

Ook hier een aanmelding van een (therapie) hond met mij,
misschien is het een ideetje om eens een artikel te schrijven over de soorten hulphonden. En dan niet alleen de standaard hulphond maar ook de “bijzondere”hulphonden.
Want er komen steeds meer “bijzondere” hulphonden.

Beantwoorden
Sina Kemmerling

Graag wou ik me aanmelden.Ik heb een chihuahua puppy van 5 maanden.
Ze heet Shanty.In 2016 is mijn man overleden.Sinds ik Shanty heb ben ik volgens mijn kinderen helemaal opgeleefd.
Ik heet Sina Kemmerling en ik ben 66 jaar sinds september 2017 met pensioen.Mijn leven is helemaal veranderd sinds ik Shanty heb.Ik geniet weer van het leven.

Beantwoorden
Anita Beemster

Lijkt me ontzettend leuk! Samen met onze lieve Cavallier King Charles “Doortje” die ons ‘kindje’ is 🐶 en dol is op aandacht 😀

Beantwoorden
Manuela Vermaat

Ja mijn dochter zou heel graag met onze hond in vriendin staan. Onze hond is een vuilnisbakras uit Spanje.
Super lieve hond

Beantwoorden

Instagram