Vriendin zoekt jou

Oproep: Mijn kind haalde geld op voor kankeronderzoek

Voor een mooi artikel in Vriendin zijn we op zoek naar kleine helden. Namelijk kinderen die geld ophaalden voor kankeronderzoek.

Heeft jouw zoon of dochter (max. 12 jaar) iets leuks en origineels bedacht om geld in te zamelen? Of heeft jouw kind meegedaan aan een georganiseerde actie waarbij de opbrengsten naar het KWF gingen? Dan willen wij jullie graag spreken. Hoe komt het dat je kind zo bewogen is? En hoe kwam hij/zij op het idee?

Je wordt als moeder samen met je kind geïnterviewd, maar je kind gaat alleen op de foto. Daarnaast plaatsen we privébeeld waarop jouw kind in actie is voor het goede doel.

We zijn benieuwd naar jullie verhaal. Mail het kort naar post@vriendin.audax.nl met als onderwerp ‘Kleine held’.

Foto: iStock

Reageer op dit artikel

Miranda Oostwold

Onze dochter heeft meegelopen aan de samen loop voor hoop. Ze heeft samen met haar nicht een uur gelopen. Ook mama (ik) en oma ( mijn moeder) tante en opa hebben meegelopen. We hebben tevens bij ons in ons dorp een potje bij de buurtsuper neergezet met een foto en tekst van de meiden erop zodat mensen ook daar geld in konden doen. Ze wou zelf graag iets doen omdat haar beide oma s met deze ziekte te maken hebben gehad. 1 is overleden en de andere heeft het gehad. En meerderen in onze familie hebben het. Ze wil altijd graag iets voor de mede mens doen.

Haar naam is Renske Oostwold 2-08-2008

Beantwoorden