Oproep: hoe maken jullie tijd voor elkaar?

December is een enorm drukke periode. Diners, cadeautjes kopen, surprises maken, helpen op school, kortom: druk-druk-druk. Maak jij in die periode nog tijd voor je relatie?

December is een enorm druk: diners, cadeautjes kopen, surprises maken, helpen op school. Kortom: druk-druk-druk. Maak jij dan nog tijd voor je relatie?

Misschien reserveer je elke week wel een avond voor jou en je partner. Of misschien heb je je erbij neergelegd dat het in deze periode gewoon niet lukt. Of het nu wel of niet lukt, wij zouden je graag spreken voor een artikel in Vriendin. Stuur je verhaal naar post@vriendin.audax.nl met als onderwerp ‘druk’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Anoniem
  Janneke
  Voor veel mensen misschien wel druk maar als je alleen bent niet. Drink een bakkie thee in de stad, thuis een paar waxinelichtjes en dat was het dan.
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Daphne
  Samen met mijn vriend proberen we ondanks de drukte tijd voor elkaar te maken. Op dagen dat we beide vrij zijn of ik later begin, dan ontbijten we samen. Zo hebben we de kleine momenten samen. Hetzelfde geldt voor het avondeten. Van deze momenten geniet ik het meest.
  Beantwoorden

Gerelateerde artikelen