Heb jij een vraag over je huisdier? Stel ‘m hier!

Heb jij een vraag over je huisdier? Bijvoorbeeld omdat je kanarie kaal wordt, of omdat je kat opeens afvalt.

Heb jij een vraag over je huisdier? Bijvoorbeeld omdat je kanarie kaal wordt, of omdat je kat opeens afvalt.

De hond eet erg slordig, hoe kan dat? Hoe vaak moet mijn konijn worden verschoond? Moeten mijn hond en kat écht elk jaar een prik krijgen? Kortom: je wil meer weten over je beste vriend, zonder meteen naar de dierenarts te moeten!

Stuur je vraag nu in

Stel je vraag hieronder en wij zorgen dat al je vragen beantwoord worden door de experts van het Careteam van Prins Petfoods. De antwoorden lees je terug in de Vriendin Dierenspecial.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Anoniem
  Anne Steenbergen van Dijk
  Wij hebben na de dood van het broertje van onze poes Millie een kater uit het asiel gehaald omdat Millie anders wel erg alleen was. Maar in plaats van blij te zijn met haar nieuwe vriendje zoekt Millie haar toevlucht bij de buren en wil ze niets van Keesje de nieuwe man in haar leven weten. Hoe los ik dit op
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Ashley Dolk
  Goeiemorgen, Even een vraagje. Een aantal weken geleden ben ik met mij hondje macho geintervieuwd voor de vriendin. Er was mij toen verteld dat ik in nummer 9 zou staan. Dit was niet het geval. Weten jullie misschien wanneer we in de vriendin komen?? Groetjes ashley dolk (Uit papendrecht)
  Beantwoorden

Gerelateerde artikelen