Placeholder

Ontdek de schatten van Gouda

Deze Zuid-Hollandse stad zou niet alleen bekend moeten zijn om zijn kaas. Dwaal door de straatjes, bekijk interessante musea en geniet van het fijne historische sfeertje.

Deze Zuid-Hollandse stad zou niet alleen bekend moeten zijn om zijn kaas. Dwaal door de straatjes, bekijk interessante musea en geniet van het fijne historische sfeertje.

De rijke historie van Gouda zie en voel je overal. Er zijn dan ook vele gebouwen die zeker een bezoekje waard zijn, zoals de St. Janskerk en het oude stadhuis, een van de oudste gotische stadhuizen van ons land. Natuurlijk bezoek je de beroemde kaasmarkt, waar boeren uit de omgeving in klederdracht op eeuwenoude wijze hun kaas komen verhandelen. En vergeet niet een kijkje te nemen in de Museumhaven met zijn historische schepen.

Verblijf
Best Western Plus City Hotel Gouda**** ligt prachtig aan de Gouwe, op enkele minuten loopafstand van het centrum van de stad. Dit vrij nieuwe hotel met 101 hotelkamers ligt naast de oude lichtfabriek. Het bijzondere interieur herinnert aan de rijke geschiedenis van Gouda. Het hotelis van alle gemakken voorzien, parkeren kan in de garage onder het hotel.

Prijzen en periode
Dit arrangement is te boeken vanaf € 89,75 met aankomst op zondag. Overige dagen € 99,75 p.p. Je kunt boeken t/m 30 juni 2018

Inbegrepen
– 
welkomstdrankje met borrelhapje
– 2 overnachtingen in een Comfort kamer
– 2x uitgebreid ontbijtbuffet
– 1x driegangendiner, exclusief drankjes
– kaas proeven met een glaasje wijn bij ’t Kaaswinkeltje (op zondag gesloten)
– informatie over Gouda
– korting op parkeertarief van de Q-parkgarage onder het hotel (nu € 10,- per 24 uur)
– Coffee to go bij vertrek
– wifi

Niet inbegrepen
– verblijfsbelasting
– reserveringskosten à € 7,50 per boeking

Info & Reserveren
Om te boeken of voor meer informatie ga je naar www.goedverblijf.nl/vriendin817 of bel je 085 – 489 90 19 en vermeld reisnummer vriendin817.