Thuis

WK-blog: Over mij

Voetballiefhebster Erica, lifestyleredacteur bij Vriendin, houdt tijdens het WK een blog bij. Vandaag vertelt zij alvast iets over zichzelf.

Ik hou van voetbal! Ik kijk op zondagavond (mét mijn bord op schoot) de Nederlandse competitie, bekervoetbal, Champions League en natúúrlijk het Nederlands elftal. Daarbij probeer ik ook nog af en toe de Engelse Premier League te volgen.

Met mijn vader kan ik goed praten over de laatste aankoop van Real Madrid of de verrassende uitkomst van de halve finale van de Champions League. Maar ja, op maandag bij de koffieautomaat kan ik mijn ei niet kwijt… Want bijna al mijn collega’s vinden het sfeertje als Oranje speelt wel leuk, maar hebben de rest van het jaar weinig interesse. En mijn moeder verzucht regelmatig dat ze me soms maar moeilijk te pakken krijgt als ze belt, “er was zeker weer voetbal?”

En daarom houd ik tijdens het WK in Brazilië een blog bij, óók als ‘we’ er in de eerste ronde al uit liggen. Voor alle voetbalminnende Vriendin-lezeressen. Maar vooral voor mezelf!

Reageer op dit artikel

Instagram