Thuis

Wij blikken terug: 2016 met Vriendin

Het jaar is voorbij gevlogen. 2016 was een mooi, bijzonder, maar ook een emotioneel jaar. Vriendin stond vol met mooie, verdrietige en bijzondere verhalen. De mooiste momenten van het jaar 2016 hebben wij voor jou op een rijtje gezet. Wat is jouw mooiste Vriendin-moment van 2016?

Feest!
Dit jaar was het feest bij Vriendin, want ons 45ste nummer was het jubilieumnummer! In het jubileumnummer blikten we terug op mooie en verdrietige momenten uit 'oude' Vriendinnen. Zo vertelde Mandy, die via Vriendin haar eiceldonor vond, hoe het nu met haar is en Kelly vertelt over haar succesdieet. 

 

 

Neline en haar zelfgemaakte trouwjurk
Neline, kennen jullie haar nog? Ze maakte zelf haar trouwjurk met behulp van tule van de Zweedse woonwinkel Ikea. Hoe gaaf! Vriendin stelde haar een aantal vragen. Het interview met Neline verscheen op Vriendin.nl, je leest hem hier. 

Foto: Sander Griffioen 

Zus Roelien: “Het voelt alsof ze nog altijd bij me is”
Het overlijden van Vriendin-columniste Roelien heeft veel emoties opgeroepen. Op 31 oktober 2015 overleed Roelien aan longkanker. Ze was alleenstaande moeder en liet twee dochters achter. Een jaar na haar overlijden spreekt Vriendin met Roeliens jongste zus Frederique (30). Een stuk uit het interview lees je hier

Irma voedt haar zes zoons in haar eentje op
Knap! In Vriendin 4 vertelt Irma haar verhaal. Als alleenstaande moeder voedt ze haar zes zoons in haar eentje op. Druk? Welnee: genieten! “Als ze elkaar in de haren vliegen, laat ik ze uit. Dan gaan we naar het bos en daar gaan alle remmen los. Jongens hebben dat nodig.”

Mijn beste vriendin wordt mijn schoonzus
Ja, het is echt mogelijk! Roxanne koppelde haar beste vriendin Desiree aan haar broer Remy. 'Desiree is nu ook mijn schoonzus én de tante van mijn kinderen.” Benieuwd naar het verhaal van Roxanne en Desiree. Hier kun je hem teruglezen. 

Stichting Ambulance Wens vervult de laatste wens van Lenie
Ontroerend! Lenie had longkanker en was uitbehandeld. Nog één keer wilde ze graag met haar familie naar Diergaarde Blijdorp, net als vroeger. Stichting Ambulance Wens vervulde deze laatste wens. "Ik ben zo blij dat ik dit nog mee mocht meemaken.''  Lees hier het verhaal van Lenie terug. 

Het hele gezin op dieet: 'Samen vielen we meer dan zestig kilo af'
Er moest iets veranderen bij de familie De Vries. Ze gooiden allemaal hun leefstijl om: meer bewegen en gezonder eten. Lees hier hun verhaal terug. 

Reageer op dit artikel

Instagram