Thuis

Vriendin bestaat 20 jaar!

Omdat we jarig zijn, komt deze week ons bijzondere verjaardagsnummer uit. Hoofdredacteur Sandera vertelt hoe het nummer is ontstaan.

Hoofdredacteur Sandera: "Het idee ontstond in januari, toen we de twintigste verjaardag van Vriendin gingen voorbereiden. Wat als we nu eens twintig lezeressen zouden uitnodigen om voor één dagje gasthoofdredacteur te worden van ons verjaardagsnummer? Want een feestje bij Vriendin vieren we natuurlijk vooral sámen met onze lezeressen. En zo kwam het dat er begin mei twintig enthousiaste en nieuwsgierige lezeressen in mijn kantoor stonden (een beetje krap was het wel) die niet konden wachten om mee te denken over het jubileumnummer.

Het werd een topdag. Er werd gebrainstormd, Robert ten Brink kwam langs en aan het einde van de middag, toen bij de borrel de goodiebag werd bewonderd, was de groepsapp al een feit. Het resultaat vind je deze week op je deurmat en vanaf woensdag in de winkels. Ik ben apetrots op dit superbijzondere nummer.

Dank je wel lieve gastcollega’s Marije, Francis, Marieke, Sandra, Eveline, Adrie, Marjolein, Eva, Malena, Shirley, Laura, Chantal, Joyce, Saskia, Silvia, Sylvia, Serife, Petra, Susan en Astrid, voor dit geweldige jubileumnummer! Nieuwsgierig naar deze vrouwen? Kijk dan snel op pagina 6! Veel plezier met deze bijzondere Vriendin!"

Reageer op dit artikel

fb_1776117116_

Hartelijk gefeliciteerd!

Beantwoorden
mep

Gefeliciteerd ik hoop nog lang van jullie blad en site te genieten :D:D

Beantwoorden
mep

Verjaardags nummer die wil ik lezen :inlove:

Beantwoorden

Instagram