Thuis

Volg deze inspirerende wereldreizigers op Instagram

De zomervakantie is nog ver weg en de temperatuur zit ook nog niet mee, des te meer reden om eens lekker weg te dromen bij mooie foto’s van over de hele wereld. Doe alvast inspiratie op met behulp van Instagram voor een mooie reis.

Instagram
Op Instagram vind je verschillende accounts met inspirerende reizigers die je mee nemen naar prachtige locaties over de hele wereld. Ga er eens lekker voor zitten met een kop thee en scroll door deze prachtige plaatjes heen.

@chrisburkard
Houd je van mooie natuur en kamperen? Volg Chris door de bergen in Zwitserland of bekijk de Antelope Canyon in Amerika.
 

@girleatworld
Houd je van reizen en lekker eten? Dan is dit het Instagramaccount om je vingers bij af te likken. Girl Eat World eet haar weg rond de wereld en deelt deze foto’s met jou. Lokale lekkernijen met een mooi uitzicht, wat wil je nog meer?
 

@dametraveler
Natasja’s missie is om vrouwen te inspireren meer te gaan reizen en dat doet ze door middel van prachtige foto’s. Het gaat op haar Instagram meer om de locaties dan om haar zelf en dat siert haar.

@muradosmann
Met de hashtag #FollowMeTo bereikt Murad 34,5 miljoen volgers. Hij reist met zijn vriendin de hele wereld over en maakt over het algemeen foto’s van haar aan zijn hand. Samen behoren ze tot de populairste Instagrammers ter wereld.
 

Nog geen Instagramaccount? Hier wordt simpel uitgelegd hoe je een account aanmaakt en hoe je zelf foto’s kunt delen. Volg jij @VriendinNL al op Instagram?  
 

Tekst: Myra Dinkelberg

Foto: Shutterstock, Instagram

Reageer op dit artikel