Thuis

TV-tip: Down voor Dummies

Heb je het interview met Barry Atsma in Vriendin 31 gelezen? Z’n nieuwe programma Down voor Dummies gaat vanavond van start. Zorg dus dat je je tv om 22.15 uur afstelt op Nederland 1!

In Down voor Dummies volgt Barry Atsma 3 jonge meiden die het syndroom van Down hebben. Hoe staan Britt, Sara en Lize in het leven? Wat zijn hun toekomstplannen? Hebben Downies ook seks? Barry krijgt antwoord op deze en veel meer vragen. Het is zijn eerste presenteerklus, maar dat zou je niet zeggen. Hij vindt zelf dan ook niet dat hij in Down voor Dummies presenteert, hij ziet het meer als een documentaire. Dit komt onder andere doordat het over een onderwerp gaat dat hem, vanwege zijn broer, persoonlijk raakt. Bovendien is het lastig om een presentator aan te wijzen, omdat de meiden hem soms ineens aan een vragenvuur onderwerpen. Dit maakt het programma extra geestig en verrassend!

Alvast een voorproefje: 

In de eerste aflevering heeft Sara liefdesverdriet en gaat via Facebook op zoek naar een nieuwe vriend. Lize is al bijna 2 jaar samen met haar vriend Ruben en maakt plannen om te gaan samenwonen. Vanavond om 22.15 uur op Nederland 1!

Foto: Julian Beusker

Reageer op dit artikel

Ga jij kijken?

Nee

Niet mijn soort programma.

Instagram