Thuis

Spannend! Kijk jij morgen naar de cliffhanger van GTST?

Het is weer zover: de jaarlijkse cliffhanger van GTST staat op het programma. Morgen zal de laatste aflevering van het seizoen op de buis verschijnen, en men zegt dat dit een hele spannende gaat worden!

Hoogte- en dieptepunten komen in deze aflevering samen. Ook over verschillende personages in de serie is de vraag of ze blijven bestaan of niet. Dit heeft allemaal te maken met het huwelijk waar Meerdijk en de GTST fans al een lange tijd naar uit kijken: Nina en Bing zullen in het huwelijksbootje stappen. Maar dit gaat natuurlijk niet helemaal volgens plan.

De spanning tussen oude geliefdes Nina en Noud is om te snijden, maar daar blijft het niet bij. De ‘gepimpte’ bruidscaravan die wordt gezien als het grote huwelijkscadeau voor Nina en Bing, moet nog naar Meerdijk gebracht worden. Maar dit gaat niet zonder slag of stoot. Voor Rover, Sam, Sjoerd, Job en Anna, kan dit nog wel eens resulteren in een dramatische afloop.

Maar ook neemt GTST je mee in het verhaal van de serie Nieuwe tijden, welke deze zomer in de plek van GTST zal draaien. Sil en Amy besluiten Meerdijk in te ruilen voor Utrecht. Nieuwe tijden ontstaan wanneer het tweetal hospiteert voor een studentenhuis. Wat gaat er toch allemaal gebeuren? Zit jij morgen voor de buis? De spanning is om te snijden!

Reageer op dit artikel

Hannie 1

Zeker weten, ik zit morgen om 8 uur aan de buis.

Beantwoorden

Instagram