Thuis

Oerol Festival: 10 dagen vol cultuur!

Een festivalterrein zo groot als een eiland? Je vindt het in Nederland! Van 15 tot 24 juni wordt Terschelling omgetoverd tot Oerol: een 10-daags festival vol theater, muziek en kunst.

Ieder jaar komen er ongeveer 50.000 bezoekers naar Terschelling om 10 dagen lang cultuur te snuiven. Tijdens Oerol Festival vind je op Terschelling veel Nederlandse en buitenlandse toneelgroepen, muzikanten, werk van beeldende kunstenaars en andere (podium)kunstenaars

Op het héle eiland?
Ja. Het gehele eiland Terschelling staat in het teken van Oerol. Het festival gaat door van de dorpjes en het strand, tot op de meest onverwachte plekken op het eiland.

Waar kun je slapen?
Je kunt tijdens het festival slapen in een hotel, huisje, stacaravan of in je tent. Zorg wel dat je iets reserveert voordat je naar Terschelling komt. Wildkamperen is op het eiland niet toegestaan. Ben je niet zo thuis in het hele festival-gebeuren en wil je liever wat meer informatie over de overnachtingsmogelijkheden (en het eiland)? Kijk dan op de website van de VVV.

Is er wel genoeg eten en drinken? 
Ja! Op de festivalterreinen wordt een uitgebreid aanbod van drankjes, hapjes en diners aangeboden. Bovendien zijn de supermarkten op het eiland tijdens Oerol gewoon open, dus je kunt ook je eigen maaltje samenstellen.

Wat gaat dit me kosten?
Als je vóór 15 juli een kaartje bestelt, betaal je € 20,-. Na 15 juli kost een kaartje € 22-.

Lijkt het je leuk? Kijk voor meer informatie op de websites van Oerol en de VVV Terschelling. Je kunt ook even bellen met de VVV Terschelling: 0562 – 443000.
 

Reageer op dit artikel

Wat heeft jouw voorkeur: theater, muziek of kunst?

Anoniem

Anders, namelijk...

Een combinatie van al het bovenstaande..;)

Muziek

ik hou van muziek en dans,het is een leuke manier om mij te kunnen uiten als ik niet zo lekker in me vel zit,en ook als het wel goed met me gaat haha

Muziek

😀 Ik hou van alle drie….(k)

Theater

Liever theater dan “stille”kunst.
Muziek ook erg leuk, maar liever géén festival. Maar in het theater/podium

Instagram