Thuis

Nationale Vriendinnendag 2016

Vandaag is het Nationale Vriendinnendag, dé dag om jouw beste vriendin(nen) eens goed in de watten te leggen. Wij geven tips.

1. Kaartje
Of je nou een kaartje koopt in de winkel, eentje bestelt via het internet of zelf aan de slag gaat met papier en glitters: het kan allemaal. Een klein gebaar kan ontzettend veel betekenen.

2. Bloemen
Met een bosje bloemen kun je je gevoel kwijt. Laat die ene vriendin weten wat zij voor jou betekent en kies daarbij de perfecte bloemen uit. 

3. Maak een DVD
Maken jullie samen veel foto’s? Zet dan de leukste foto’s van jullie samen op een DVD en zet daaronder jullie favoriete muziekje. Pak hem leuk in en geef hem aan jouw vriendin cadeau. Een gegarandeerd succes.

4. Film of serie kijken
Zijn jullie echte filmliefhebbers en kunnen jullie die ene film niet vaak genoeg zien? Houd dan een filmdag of -avond en kijk de hele dag jullie favoriete films. Of kijk een paar seizoenen van jullie favoriete serie achter elkaar.  

5. Dagje of weekendje weg
Heb je zin om een heerlijk dagje of zelfs weekendje weg te gaan? Van een dagje wellness tot een stedentrip, de opties zijn eindeloos. Misschien zit hier iets voor je tussen.

6. Leuke afbeelding
Ben je op zoek naar een leuke afbeelding die jullie vriendschap perfect omschrijft? Op internet heb je genoeg keuze en misschien zit er op ons Pinterestbord wel iets leuks voor jou tussen. Als je de foto deelt, vergeet dan niet de foto te delen en de hashtag #NationaleVriendinnendag.

Foto: Dreamstime

Reageer op dit artikel

Instagram