Mirande

Mis(s) Mirande vlog #3 & 4 in Disneyland Paris + win een Mickey of Minnie knuffel

Disneyland Paris bestaat dit jaar 25 jaar! Om dit te vieren mochten Vriendin-lezeressen naar het park. Ook Mirande ging mee om een vlog te maken en geeft mooie prijzen weg.

Mirande heeft twee vlogs gemaakt van haar weekendje Disneyland Paris. In haar eerste vlog bekijkt ze onder andere de spectaculaire vuurwerkshow en in de tweede vlog gaat ze in een achtbaan die ze eigenlijk te eng vindt. Extra leuk: door haar tweede vlog te kijken, maak je kans op een knuffel van Mickey of Minnie.  

Kijk en win

De twee vlogs van Mirande vind je hieronder. Mirande geeft in de tweede vlog een Mickey en Minnie knuffel weg. 


Zo maak je kans
1. Abonneer je op ons YouTube kanaal 
2. Like de video 
3. Post een reactie onder de video en vertel ons of je Mickey of Minnie wil winnen 

Even voorstellen
Mirande (41) zit in een rolstoel sinds ze drie jaar geleden door een medische misser een gedeeltelijke dwarslaesie opliep. Dit jaar won ze de Mis(s)verkiezing (van de Lucille Werner Foundation) voor vrouwen met een lichamelijke beperking. En vanaf nu is Mirande onze nieuwe vlogger! Hieronder vind je haar eerste vlog.

Mirande over haar missie 
“Ik wil ‘minder regels en meer voorzieningen’ voor mensen die beperkt zijn. Daarvoor voer ik ook allerlei gesprekken met bijvoorbeeld de gemeente, en die zie je natuurlijk ook in mijn vlogs. Toen ik gehandicapt raakte, wilde ik niet bij de pakken gaan neerzitten. Gehandicapte mensen zijn in een positie terechtgekomen waar ze niks aan kunnen doen. Namens hen wil ik het gevecht aangaan tegen de regeltjes, wetjes en instanties.” Mirande vertelde in Vriendin 25 haar verhaal. Lees hier het hele verhaal terug.

Reageer op dit artikel

fb_1776117116_

Wat goed van je want je doet zoveel leuks en goeds!
Ga zo door en ik heb veel respect voor jou.
Ik doe heel graag mee…..

Beantwoorden
elineK

Tof ik doe mee voor de Minnie

Beantwoorden
nencyvanessen@solcon.nl

Ik ga voor Minnie.

Beantwoorden
fb_1776117116_

RESPECT voor jou

Beantwoorden
lucija

Minnie

Beantwoorden