Mirande

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + winnen

Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Even voorstellen
Mirande (41) zit in een rolstoel sinds ze drie jaar geleden door een medische misser een gedeeltelijke dwarslaesie opliep. Dit jaar won ze de Mis(s)verkiezing (van de Lucille Werner Foundation) voor vrouwen met een lichamelijke beperking. En vanaf nu is Mirande onze nieuwe vlogger! Hieronder vind je haar eerste vlog, waarin ze ook een goodiebag (t.w.v. ruim € 100,-) weggeeft. Lees onderaan meer over de actie.

Mirande over haar missie
“Ik wil ‘minder regels en meer voorzieningen’ voor mensen die beperkt zijn. Daarvoor voer ik ook allerlei gesprekken met bijvoorbeeld de gemeente, en die zie je natuurlijk ook in mijn vlogs. Toen ik gehandicapt raakte, wilde ik niet bij de pakken gaan neerzitten. Gehandicapte mensen zijn in een positie terechtgekomen waar ze niks aan kunnen doen. Namens hen wil ik het gevecht aangaan tegen de regeltjes, wetjes en instanties.” Mirande vertelde in Vriendin 25 haar verhaal.
Lees hier het hele verhaal terug.

Help mee!
Wil je Mis(s) Mirande helpen met haar missie? Dat kan. Mirande doet mee aan de Miss Wheelchair World in Warschau. Over deze geweldige ervaring gaat zij ook vloggen en jij kunt haar nu al steunen door op haar te stemmen.

Stem hier op Mirande

Goodiebag winnen
 

Mirande geeft in haar eerste vlog een goodiebag t.w.v. ruim € 100,- weg!

Zo maak je kans
1. Abonneer je op ons YouTube kanaal
2. Like de video
3. Post een reactie onder de video

Dit vind je in de goodiebag
– By Bar-set t.w.v. € 79,90. Deze set bestaat uit gouden steroorbellen en een bijpassende roze sjaal
– 3 dvd's
– Een boek
– Tijdschriftpakket

Reageer op dit artikel

fb_1776117116_

Wat goed van je want je doet zoveel leuks en goeds!
Ga zo door en ik heb veel respect voor jou.
Ik doe heel graag mee…..

Beantwoorden
Diny Gijsberts

Ik werk met collega’s samen die,net als ik, een geestelijke en of lichamelijke beperking hebben en zit als kaderlid regionaal platform Limburg Noord FNV en BedrijfsLedenGroep van de NLW Venray om onze collega’s te vertegenwoordigen en te ondersteunen.Wij zijn erop toe dat CAO afspraken nageleefd worden en strijden voor het behoud van een eerlijke CAO ! Oook melden we ongeregeldheden bij onze vakbond en helpen mee bij de verkiezing van een goede OR ! Kortom je moet wel representatief zijn en goed gebekt ,ook worden er foto’s genomen . Toitoitoi meid,je kunt het ??????

Beantwoorden