Thuis

Maak je eigen chocoladeletter

Zaterdag is de Sint in ons land aangekomen, dus we mogen onze schoen weer zetten! En het zou dit jaar heel goed kunnen dat er iets in zit dat precies naar jouw smaak is, want het is nu mogelijk een hele persoonlijke chocoladeletter samen te stellenโ€ฆ

De website Chocstar.nl biedt iedereen de mogelijkheid zijn of haar eigen chocoladeletter te maken. Houden jouw kids erg van smarties? Of weet je dat je schoonmoeder gek is op pepernoten? Laat er een chocoladeletter mee versieren en zorg er zo voor dat het eindresultaat heel persoonlijk en uniek is.

Je kan je chocoladeletter op heel veel manieren customizen op Chocstar.nl. Kies eerst uit één van de drie soorten fairtrade chocolade en voeg daar ingrediënten aan toe uit de volgende categorieën: fruit, kruiden, koek, snoep en extra decoratie. In totaal zijn dat meer dan 65 heerlijke ingrediënten om een schoen mee te vullen.

Op het moment is alleen de letter S van Sinterklaas te verkrijgen. Mocht de verkoop heel goed gaan, dan zal volgend jaar het hele alfabet te koop zijn. Maar voor nu is het natuurlijk al hartstikke leuk om iemand te verrassen met zo’n origineel cadeau waar je ook maar zo’n € 9,- voor kwijt bent!

Ga voor meer info over deze bijzondere letter naar www.chocstar.nl

Reageer op dit artikel

Heb jij je schoen al gezet?

Nee, dat doe ik nooit

Ik heb wel een idee, bijvoorbeeld een chocolade/slagroomtruffel letter. Mmm

Anoniem

Nee, dat doe ik nooit

Komt toch niemand iets erin doen ๐Ÿ™

Ja, al een aantal keer

is leuk om alleen die reactie van onze kleine meid te zien ๐Ÿ™‚

Nee, dat doe ik nooit

Mijn kinderen zijn er nu te oud voor,maar voorheen wel gedaan

Nee, dat doe ik nooit

want ik ben alleen , dus ik ben Bean niet hahahaa:D

Nee, dat doe ik nooit

de sint gaat mijn schoentje toch voorbij:(

Nee, dat doe ik nooit

Ben bang dat er in plaats van iets erin de schoen meegenomen word. Je weet tegenwoordig maar nooit.:D

Nee, dat doen alleen mijn kinderen

mjin kindje mag haar schoen zetten, ik doe er een kleinigheidje in. voormezel doe ik het niet ๐Ÿ™‚ ben niet lief geweest dit jaar

Instagram