Thuis

Lunch met onze lezeressen

Wat hebben wij genoten gisteren. Maar liefst 20 lezeressen vereerden ons met een bezoek, en gezellig dat het was!

Om 11.00 was het dan zover: we kregen hoog bezoek op de redactie. De 20 winnaressen van de Kruidvat-actie druppelden binnen en werden ontvangen door hoofdredacteur Sandera. Na haar welkomstwoord en de uitleg van de dagindeling, ging de rondleiding over de redactie van start. Erg leuk om weer eens een praatje te maken met onze lezeressen!

Het bleef niet bij kletsen, want er was werk aan de winkel. Van iedere vrouw werd verwacht dat zij een aantal teksten bedacht voor op haar eigen Vriendin-cover. Soms best lastig, maar uiteraard stonden alle redactieleden paraat om te helpen. Tussendoor werd er lekker geluncht en gingen de vrouwen de visagie in en op de foto. Want op je eigen cover moet je natuurlijk wel op je allermooist staan!

De ene na de andere Vriendin-cover kwam de printer uitgerold. Allemaal even mooi en de lol spatte er vanaf. We hoorden na afloop dan ook niets dan positieve geluiden over deze morgen. Gelukkig maar, want wij vonden het ook supergezellig. Iedereen bedankt voor deze geslaagde lunch!

Tijdens het bezoek zijn er heel veel foto’s gemaakt. Een selectie vind je hieronder.

Reageer op dit artikel

Zou jij ook een keertje willen langskomen op de Vriendin-redactie?

Ja

Lijkt me wel leuk hoor 😉

Ja

jaaaaaaaaa zeker 🙂

Instagram