Thuis

Lieve papa! Zondag zetten wij álle papa’s even in het zonnetje

Deze zondag zijn we even extra lief voor onze vader of onze man. Zet je kinderen aan het werk om een heerlijk ontbijtje te maken voor manlief of knutsel samen met ze een mooi cadeau.

Vaderdag komt natuurlijk ergens vandaag. Zo wilde een trotse vrouw in de Verenigde Staten, haar vader in het zonnetje zetten. Zij was zo blij met hem en wilde hem bedanken voor alle zorg, omdat hij als alleenstaande vader voor zes kinderen zorgde. Haar droom was om een nationale feestdag te maken, waar wij aan onze vaders laten zien hoe trots we op hem zijn. Dit is de Amerikaanse zeker gelukt. We vieren nu al meer dan een eeuw deze feestdag.

Maar hoe zetten wij onze vader in het zonnetje? Uiteraard door een bezoekje te brengen aan jouw lieve vader. Maar het is natuurlijk ook van belang dat je je kinderen al vroeg mee geeft dat er één dag in het jaar is, waar wij nóg liever zijn voor onze paps.

En daar komt een ontbijtje bij kijken. Kies ervoor om je kinderen het allemaal zelf te laten doen. Een eitje koken, moet kunnen, met vol trots presenteren ze dit aan hun papa. Spring met het hele gezin in bed en geniet van deze heerlijke zondag. Een ding is zeker, papa geniet van dit moment.

Knutsel met je kinderen een mannelijk cadeau. Met Vaderdag kun je alle kanten op. Waar vrouwen op Moederdag blij worden van een mooie bos bloemen of een lekkere bodylotion, is dit niet iets waar vaders waarde aan hechten. Knutsel daarom een gave stropdas, een leuke muismat, of laat op een andere manier weten waarom deze vader nu de beste is!

Ga op pad. Maak een wandeling met het gezin of ga naar de favoriete spot van jouw vader of je man. Sluit het af met een gezellig etentje. Wat je ook doet, vaders zijn vandaag absoluut blij!

Reageer op dit artikel

Instagram