Thuis

Leuk uitje: Sissy-Boy Summer Market

Heb jij nog niets in je agenda staan aanstaande zaterdag? Ga gezellig samen met je gezin of een vriendin naar de Sissy-Boy Summer Market in Amsterdam!

Het merk Sissy-Boy organiseert als start voor de zomer de ‘Sissy-Boy Summer Market’. Deze markt is de plek waar je de meest exclusieve en lucratieve zomerkoopjes op de kop kunt tikken. De markt heeft kraampjes met kunst, mode, interieur en accessoires.

Bewonder kunst van onder meer Charlotte Greeven en Josien Bruinsma of bekijk interieurartikelen van Fairforward. Ben je juist op zoek naar fijne, exclusieve fashion-items? Dan zit je ook zeker goed op deze markt. Naast de Sissy-Boy zomercollectie vind je ook items van onder andere Gsus en Kiss And Tell. Zo kom jij zeker weten thuis met een exclusief koopje!

De markt wordt de hele dag door vergezeld door vrolijke bandjes, singer-songwriters en te gekke DJ’s! Naast rondlopen op de markt, kun je ook deelnemen aan diverse workshops. Je kunt ’s ochtends al meedoen met een yoga- of bootcamples en daarna genieten van een gezond ontbijtje.

De Sissy-Boy Summer Market vindt aanstaande zaterdag 24 mei plaats in het Openluchttheater Vondelpark te Amsterdam van 10:00 tot 19:00 uur. Entree is gratis!

Reageer op dit artikel

Instagram