Leuk nieuws: Mis(s) Mirande vlogt vanaf volgende week maandelijks voor Vriendin

Leuk nieuws: Mis(s) Mirande vlogt vanaf volgende week maandelijks

Mis(s) Mirande neemt je vanaf volgende week mee in haar leven als Mis(s) 2017! Bekijk hier alvast een sneak preview van haar eerste vlog.

Mis(s) Mirande neemt je vanaf volgende week mee in haar leven als Mis(s) 2017! Bekijk hier alvast een sneak preview van haar eerste vlog.

Even voorstellen
Mirande (41) zit in een rolstoel sinds ze drie jaar geleden door een medische misser een gedeeltelijke dwarslaesie opliep. Dit jaar won ze de Mis(s)verkiezing (van de Lucille Werner Foundation) voor vrouwen met een lichamelijke beperking. En vanaf nu is Mirande onze nieuwe vlogger! Volgende week kun je haar eerste vlog zien en meer lezen over haar missie. 

Mirande over haar missie
“Ik wil ‘minder regels en meer voorzieningen’ voor mensen die beperkt zijn. Daarvoor voer ik ook allerlei gesprekken met bijvoorbeeld de gemeente, en die zie je natuurlijk ook in mijn vlogs. Toen ik gehandicapt raakte, wilde ik niet bij de pakken gaan neerzitten. Gehandicapte mensen zijn in een positie terechtgekomen waar ze niks aan kunnen doen. Namens hen wil ik het gevecht aangaan tegen de regeltjes, wetjes en instanties.”

Help mee!
Wil je Mis(s) Mirande helpen met haar missie? Dat kan. Mirande doet mee aan de Miss Wheelchair World in Warschau. Over deze geweldige ervaring gaat zij ook vloggen en jij kunt haar nu al steunen door op haar te stemmen. 

Stem hier op Mirande

Mirande vertelde in Vriendin 25 haar verhaal. Lees hier een fragment terug. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen