IKEA lanceert vrolijke verhuiscollectie

Binnenkort verhuizen? Of is je huis gewoon toe aan een grote schoonmaak. Dan ben je bij Ikea aan het juiste adres. Daar hebben ze nu -naast de lekkere Zweedse balletjes- ook handige en vrolijke materialen van verhuisdozen tot tassen.

Binnenkort verhuizen? Of is je huis gewoon toe aan een grote schoonmaak. Dan ben je bij IKEA aan het juiste adres. Daar hebben ze nu -naast de lekkere Zweedse balletjes- ook handige en vrolijke materialen van verhuisdozen tot tassen.

Limited edition

OMBYTE is de allernieuwste collectie van IKEA en die staat dit keer niet in het teken van het inrichten van je slaapkamer of badkamer. Met deze limited edition richt het woonwarenhuis zich vooral op een nieuwe start: verhuizen, een frisse start of het huis volledig opruimen en opnieuw organiseren. De items shop je vanaf deze maand!

Lees ook: Opruimcoach Lammy: ‘Waar ben jij goed in: opruimen of organiseren?’

Na de verhuizing

Geen zoektochten meer in supermarkten naar bananendozen dus. Zo kan je bij IKEA terecht voor kleurrijke verhuisdozen, kratten, tassen, draadmanden, pastel spanbanden, spotlampjes, verhuisdekens en een felroze steekwagentjes.  De items zijn zo ontworpen dat ze ook na je verhuizing te gebruiken zijn als decoratie. Zo kun je de draadmanden later gebruiken om er je dekens in te bewaren. Wil je juist geen zicht op je spullen? Dan kan je beter kiezen voor de stalen dozen. Deze zijn geïnspireerd op ouderwetse gereedschapskisten en kunnen ook gebruikt worden als voetenbank of bijzettafel.


Ook interessant: IKEA en Sonos brengen betaalbare designer-speakers uit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen