Thuis

Disneyland Paris viert feest met 5 Vriendin-lezeressen

Disneyland Paris bestaat 25 jaar en Vriendin 20 jaar en dat is reden voor een groot feest. Vijf lezeressen die iets te vieren hebben mochten met hun familie of vriendinnen op Happy Anniversary Trip naar Disneyland Paris.

Lees hieronder de verhalen van de lezeressen en scroll verder naar beneden voor een indruk van de prachtige Disney parade! 

 

Heike en haar 3 zussen vieren hun bijzondere band
Heike (26) mocht met haar zussen Floor (31), Linde (29), Imke (28) mee op reis. Ze vonden het fantastisch.

Heike: “Disneyland Paris is in één woord geweldig. Ook het daarnaast gelegen Walt Disney Studios Park heeft te gekke attracties. Disney Illumination; de avondshow speciaal gemaakt voor de 25e verjaardag was een absoluut hoogtepunt en zeker het opblijven waard. Veel bekende Disney-liedjes kwamen voorbij en er was enorm veel vuurwerk.

Ook het eten was super goed. De eerste avond dineerden we in het Disneyland Hotel met verschillende Disney-characters. We konden de hele avond met iedereen op de foto terwijl we genoten van een heerlijk buffet. Wat betreft ons hotel Newport Bay: wat was het mooi en luxe! Er was zelfs een zwembad, sauna en hammam waar we tot rust konden komen. Al met al voelden we ons echte VIPS's en het hele weekend weer even kind!”

Bianca en haar man vieren dat ze weer een gezin zijn
Twee jaar geleden scheidden Bianca (35) en John (43). Hun kinderen Jelte (6) en Benthe (4) wensten dat ze weer bij elkaar zouden komen en dat gebeurde vorig jaar. Soms komen sprookjes uit.

Bianca: “Dit is onze eerste trip als gezin sinds onze break-up en wat hebben we genoten. We hadden alleen maar oog voor elkaar en voor plezier. Als je in Disneyland Paris bent, vallen je tijdsbesef en zorgen weg. Het was geweldig om met z’n viertjes in deze sprookjesachtige omgeving te zijn. Toen Benthe alle Disney-prinsessen een wals zag dansen op het bal dat georganiseerd was voor het 25-jarig bestaan van het park dacht ze dat ze droomde.”

Merel en haar kersverse man Remko vieren de liefde
Merel (24) en haar man Remko (31) zijn onlangs getrouwd. Naar Disneyland Paris gaan is een droom die uitkomt.

Merel: “Van kleins af aan speelt Disney een belangrijke rol in mijn leven. Ik kon geen genoeg van Disney-films krijgen. Ook mijn man Remko is er dol op. Op oudjaarsavond 2016 vroeg hij me ten huwelijk. Natuurlijk zei ik ‘ja’. Drie maanden geleden was onze bruiloft, een prachtige dag. Hier hebben we echt even alle tijd voor elkaar.”

Daniëlle en haar gezin vieren dat hun dochter is genezen van kanker
Daniëlle ging met haar man John (39) en hun dochters Aylin (13) en Skylar (6) naar Disneyland Paris omdat Aylin is genezen van kanker.

Daniëlle: “Een superlieve vriendin die vond dat we wel wat magie konden gebruiken, gaf ons tien jaar geleden een reis naar Disneyland Paris cadeau. Onze oudste dochter Aylin was destijds ernstig ziek. Ze had lymfatische leukemie. Dat we hier nu staan met een gezonde Aylin maakt ons zielsgelukkig. We genieten van iedere minuut en van elkaar.”

Ilona viert dat ze 70 kilo is afgevallen
Ilona (33) mocht met haar zus Sabina (37), haar nichtje Emmily (6) en beste vriendin Marinke (32) mee omdat ze zoveel gewicht is verloren.

Ilona: “Kennelijk blijf je diep vanbinnen altijd een beetje kind. Ik had niet gedacht dat de Disney-characters me zoveel zouden doen. Maar de magie deed zijn werk. Ik ging er helemaal in op. Toen ik mijn lievelingsprinses Ariël zag, stond het kippenvel op mijn armen. Ook mijn nichtje was in de wolken. Helemaal toen Micky Mouse haar aankeek en met zijn handen een hartje maakte. Ze was sprakeloos.

Ons verblijf in hotel Newport Bay, de attracties en de parades; werkelijk alles was prachtig. We zullen deze trip nooit meer vergeten.”
Lees meer over de Disneyreis in Vriendin 47. Onze vlogster Mirande ging ook naar Disneyland Paris en mag een Mickey en Minnie knuffel weggeven. In de video hieronder lees je hoe je kans maakt. 

Foto: Disneyland Paris

Reageer op dit artikel

Instagram