Thuis

Dit zijn de leukste bioscoopfilms in januari

Neem een bak popcorn op schoot en zak lekker onderuit, want in januari draaien er weer genoeg mooie films in de bioscoop. Dit zijn onze favorieten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

The Greatest Showman
Deze muzikale film gaat over het ontstaan van de showbusiness. The Greatest Showman vertelt het verhaal van P.T. Barnum, oprichter van het circus. Vanaf 4 januari in de bioscoop.  

 

Taal is zeg maar echt mijn ding
Deze film is geïnspireerd op de gelijknamige bestseller. Anne heeft een passie voor taal, maar als journalist voor een glossy mag ze alleen over luchtige onderwerpen schrijven. Net als ze op het punt staat om ontslag te nemen, wordt ze gekoppeld aan een knappe fotograaf. Vanaf 18 januari in de bioscoop.

 

Earth: One Amazing Day
In Earth: One Amazing Day maken we in één dag een reis over de planeet. We krijgen een kijkje in het leven van bijzondere dieren. Vanaf 18 januari in de bioscoop.

 

The Maze Runner: The Death Cure
The Death Cure is alweer de derde film in de populaire The Maze Runner-reeks. Om hun vrienden te redden, moeten de Laarders inbreken in de Laatste Stad: het dodelijkste doolhof. Vanaf 25 januari in de bioscoop.

 

Het leven is vurrukkulluk
In deze film zien we drie liefdesverhalen. Mees en Boelie ontmoeten in het Vondelpark de knappe Panda. Bij het getrouwde stel Etta en Ernst-Jan ontbreken de vonken. Ernst-Jan verdenkt zijn vrouw van overspel. Bij oude geliefden Rosa en Kees bloeit de liefde weer op. Vanaf 25 januari in de bioscoop. 

Foto: iStock

Reageer op dit artikel

Instagram