Thuis

De mooiste meidenkapsels van Pinterest

Invlechten, opsteken, bloem erin en oh wat is het mooi! We vonden de mooiste zomerse kapsels op Pinterest.

We beginnen prachtig, maar simpel. Je maakt een vlecht vanuit de nek en draait het haar vervolgens tot een knot. Om het helemaal af te maken, prik je een bloem tussen het elastiek.

Voor deze creatie maak je twee keer de Franse vlecht, schuin over het hoofd. Het gouden strikje maakt het wel echt af.

Ook dit is een Franse vlecht, maar tussen ieder steekje is een elastiekje vastgeknoopt. Ook is het haar wat omhoog gedrukt bij ieder nieuw elastiekje. Door de gekleurde elastiekjes is dit kapsel extra zomers.

Als je de Franse vlecht erg moeilijk vindt, kun je beter deze variatie proberen. Verdeel het haar aan de voorkant in drie plukken en vlecht ze één voor één in. Op het einde maak je een staart met een elastiek. Om deze te verbergen, gebruik je een strik of bloem.

Dit voorbeeld vinden we zo mooi! Maak een staart en sla aan de voorkant twee dikke plukken haar over. De basis van deze ingevlochten knot is dezelfde techniek als de Franse vlecht. Tijdens het invlechten verbind je de plukken van het losse haar en de staart. Maak af met speldjes.

Bij dit zonnige voorbeeld gebruik je ook weer gekleurde elastiekjes en een vrolijke strik om de vlecht helemaal af te maken. Begin met een staartje aan de bovenkant van het hoofd. Maak onder dit staartje nog een staart. De bovenste staart verdeel je nu in tweeën en breng je onder de tweede staart weer bij elkaar door opnieuw een elastiekje vast te knopen. Dit blijf je tot onderaan de vlecht herhalen.

 

Reageer op dit artikel