Thuis

De leukste films om samen te kijken

Wat is er leuker dan samen met je kids, man of beste vriendin op de bank te kruipen en een leuke film te kijken. Niks toch? Wij verzamelden de leukste films per genre. Kijk je mee?

Lachen met kids

Tarzan. Met een Disney films zit je altijd goed. Tarzan is een weeskind en groeit op in de Jungle. Hij leert overleven door de apen en beleeft de gekste avonturen.

Shrek. Dit groene monster beleeft heel wat avonturen samen met zijn vrienden Ezel en de Gelaarsde Kat. In de eerste film proberen ze prinses Fiona te redden uit het kasteel, maar of dat gaat lukken…. Het kasteel wordt namelijk bewaakt door een vuurspugende draak. 

Up. Animatie film waarin de oude Carl op avontuur gaat met de 8-jarige padvinder Russel. Samen laten ze hun dromen uitkomen.

Griezelen met je man

The Lovely Bones.  Dramafilm waarin Susie Salmon wordt vermoord door George Harvey. Via de tussenwereld zit Susie hoe haar familie en vrienden met haar dood omgaan.

Ocolus. Een nieuw huis betekent nieuwe meubels. Wanneer vader een nieuwe spiegel koopt voor in de nieuwe woning, blijkt de spiegel wel hele bijzondere krachten te bezitten…
 

Perfecte films voor een vriendinnenavondje

Confessions of a shopaholic. Kijk samen jaloers naar een vrouw die een walk in closet heeft en de perfecte kleren draagt. In Confessions of a shopaholic weet Rebecca niet zo goed hoe ze om moet gaan met haar creditcard. Langs een etalage lopen zonder iets te kopen? Dat is voor Rebecca onmogelijk.

Bridget Jones. De knullige Bridget Jones kan natuurlijk niet ontbreken in dit rijtje. Kijk de oude films eens terug en zwijmel weg bij Mr. Darcy.

Alles is liefde. Wie kent de film niet? Liefde is net als Sinterklaas, je moet erin geloven. Zou het lukken om voor pakjesavond nog de liefde te vinden? 

Reageer op dit artikel

Instagram