Thuis

Carl Warner maakt landschappen van eten

Altijd geleerd dat je niet met eten mag spelen? Daar dacht deze kunstenaar anders over. Carl Warner is kunstenaar en fotograaf en maakt de mooiste landschappen van eten: ‘Foodscapes’.

Broodachtige heuvels
Wat zie jij allemaal terug in dit landschap? Je ziet bijvoorbeeld heuvels van kool, sla of kaas. Voor dit landschap is voornamelijk groente, kaas en brood gebruikt. Je ziet ook duidelijk de structuur van de groente goed terugkomen in de verschillende voorwerpen. 

Coca-Cola fabriek
Deze fabriek is gemaakt van allemaal flessen en blikjes Cola. Voor de meeste landschappen maakt hij veel gebruik van losse producten en Photoshop. Al bouwt hij ook verschillende objecten, bijvoorbeeld huisjes of bootjes zelf. 

Kaashuisjes
Voor dit landschap maakte Carl Warner huisjes van verschillende soorten kaas. Ook gebruikte hij verschillende soorten groente voor de kraampjes en rest van het stadje. De stenen vloer is gemaakt van pinda's en de daken van bruine bonen. Welke verschillende soorten voedsel kan jij nog herkennen?

Kijk op www.carlwarner.nl voor meer foto's en kunstprojecten. 

Reageer op dit artikel

mep

:inlove:prachtig deze landschappen ik heb ook een kookboek waar ze met kaas en peultjes een zonnebloem hebben gemaakt.(k)

Beantwoorden

Instagram