Thuis

4 fotogenieke bestemmingen mét fotografietips!

Sommige vakantiebestemmingen vragen erom gefotografeerd te worden. Niet alleen voor de professionals onder ons, maar ook voor vakantiegangers die foto’s willen maken voor de thuisblijvers of om de fotolijstjes thuis te vullen. Neckermann heeft de mooiste vakantiebestemmingen voor jou geselecteerd .Laat je inspireren en ontdek deze prachtige fotogenieke bestemmingen!

1. Bijzonder nationaal park op Lanzarote

Nationaal park Timanfaya op het Canarische Eiland Lanzarote is een geweldig (fotogenieke) plek. Bezoek dit park ’s morgens of aan het einde van de dag voor de mooiste foto’s. Bij het bezoekerscentrum is een geiser. Stel je camera in op high-speed om deze vast te leggen voor later. Als je met de bus door het landschap reist, neem dan voorin plaats (de voorruit is meestal niet van getint glas). Kijk hier voor alle Neckermann vakanties naar Lanzarote.

2. Gran Canaria’s Puerto de Mogán

Nog zo’n fotogeniek Canarisch Eiland! Bezoek Puerto de Mogán. Een romantische baai met hoge rotswanden, een fijn strand en sierlijke bruggetjes over kanaaltjes. Hier en daar is het net Venetië. Klim aan het eind van de dag omhoog en fotografeer de ondergaande zon en de baai vanaf een statief of rots. Een prachtige foto is bijna gegarandeerd! Kijk hier voor alle Neckermann vakanties naar Gran Canaria.

3. Authentiek Kreta

Als je op Kreta verblijft, heb je heel veel mogelijkheden voor een topshot. Natuurlijk de typische kleurrijke Griekse bootjes op een azuurblauwe zee en de Griekse windmolens in het binnenland. Of gewoon een gammel bankje met oude vrouwen en mannen in klederdracht, tegen een afgebladderde muur, voor een mystiek zwart-witplaatje. Kijk hier voor alle Neckermann vakanties naar Kreta.

4. Veelzijdig Mallorca

Op dit Spaanse eiland, het grootste van de Balearen, zijn tal van fotogenieke plekken. Neem het oude treintje uit 1912, de ‘Rode Pijl’, die je door het binnenland van Mallorca voert en geniet van de prachtige vergezichten. Vergeet niet het in jugendstil opgetrokken Ferrocarril-station in La Palma goed te bekijken. Je kunt ook de machtige grotten van Cuevas del Drach bezoeken, waar een varend orkest je een serenade brengt. En dan is het tijd om in een baaitje met parelwit zand de vuurrode zon te zien ondergaan… *klik*. Kijk hier voor alle Neckermann vakanties naar Mallorca.

Reageer op dit artikel

Instagram