Persoonlijke verhalen

Zij waren model voor 1 dag

Deze week showen lezeressen in Vriendin (nummer 16) de nieuwe jeans. Deze Vriendin-lezeressen reageerden op ons oproepje ‘wil jij model zijn voor één dag?’ Maar wie zijn deze fotogenieke vrouwen eigenlijk?

Dominique (32) & Demi (8)
De band tussen moeder en dochter is heel bijzonder. Daarom wil je toch een mooie foto hebben samen? Dat dacht Dominique ook. Ze heeft weinig foto’s met haar dochter Demi samen.  Daarom greep ze de kans om samen deze shoot te doen. Samen showen zij ons de gebleekte skinny.

Anniek (27)
De modeshoot leek Anniek een unieke kans om meer zelfvertrouwen te krijgen. En het resultaat mag er zijn! Anniek werd stralend op de foto gezet, met de flared jeans. Wil je weten hoe je deze jeans draagt? Je leest het in Vriendin.

Nayitza (35) & Cayley (7)
Model zijn voor 1 dag? Dat vond Nayitza best spannend. Juist daarom gaf zij zichzelf op. Een hele overwinning! Wat een geluk: Nayitza hoefde het niet alleen te doen, maar had haar dochtertje Cayley aan haar zijde. En die spijkerbroeken met hoge taille staan hartstikke goed.

Wendy (42) & Romy (13)
Het leek Wendy superleuk om samen met haar dochter op de foto te gaan. Zo gezegd, zo gedaan. Samen stralen ze deze week in Vriendin! Ook laten ze ons meteen zien hoe je jeans met gerafelde pijpen het beste kunt dragen.

Susan (38) & Ellen (38)
Het leek Susan een hele mooie ervaring: model voor 1 dag. Maar die ervaring is natuurlijk het allerleukst met haar tweelingzus Ellen. Dat vonden wij ook. Susan laat ons zien hoe leuk de boyfriendjeans staat en Ellen de grijze skinny.

Xandra (31)
Ook Xandra leek het een leuke ervaring om als model op de foto te gaan. In een ver verleden heeft zij weleens modellenwerk gedaan. Heel fijn, kon ze meteen deze leuke jeans aan ons showen. 

Reageer op dit artikel

Instagram