Persoonlijke verhalen

Vriendin is opgefrist!

Heb jij het al gezien? Vriendin is weer in een nieuw jasje gestoken. Althans, sommige delen. Hoog tijd volgens hoofdredacteur Sandera Krol.

De verhalen van onze columnisten zijn altijd erg persoonlijk. Wel zo leuk dus om de uitstraling van de column ook zo persoonlijk mogelijk te maken. Dus nu bij elke column niet één, maar meerdere foto’s. En een nieuwe lay-out met verfrissende kleuren, natuurlijk. Hier is ook bij enkele vaste rubrieken voor gekozen.

Een nieuwe rubriek is Ons Gezin. Elke week staat er een ander gezin centraal dat vertelt over hun gezinsleven en gewoontes. De rubriek Man In Het Zonnetje zal je misschien ook zijn opgevallen. Voor deze rubriek kun je je man opgeven als hij het volgens jou verdient om eens in de watten te worden gelegd. Vind jij het leuker om je huisdier in Vriendin te zien staan? Ook dat kan! In de nieuwe rubriek Mijn Huisdier & Ik vertellen baasjes wat hun lieve beestje zo bijzonder maakt.

Vriendin is erg benieuwd: Wat vind jij van de nieuwe rubrieken? En vind je de nieuwe opmaak van de columns mooi? Als je het ons wil laten weten via onderstaande poll, heel graag!

Foto: Brenda van Leeuwen

Reageer op dit artikel

Wat vind jij van de opgefriste Vriendin?

Erg leuk, vooral...

Leuk, zeker ook de rubriek mijn gezin.
Alleen jammer dat het stukje vraag aan de paragnost eruit is.

Instagram