Persoonlijke verhalen

Vriendin 9: Claudia’s dochter Bliss Vie werd 15 weken te vroeg geboren

‘Eindelijk mag mijn kind mee naar huis!’

Het is een bijzondere dag. Baby Bliss Vie mag eindelijk mee naar huis met haar ouders Claudia (31) en Barry (31) en haar zus Gigi (3). Na haar geboorte lag ze ruim 25 weken in het ziekenhuis. “Ze heeft langer in het ziekenhuis gelegen, dan dat ze in mijn buik zat. Maar wij zijn zielsgelukkig, ze heeft het gered.”

Claudia: “Ik ben zo blij, en tegelijkertijd is het zo spannend dat Bliss nu eindelijk uit het ziekenhuis mag. De afgelopen weken hebben de artsen best vaak tegen ons gezegd dat ze waarschijnlijk bijna naar huis mocht. Maar steeds ging het nog niet goed genoeg met Bliss en moesten we opnieuw die teleurstelling verwerken. Nu het dan toch zover is, kunnen we het bijna niet geloven.”
 

 

Lees het hele verhaal van Claudia in Vriendin 9 en praat mee op het forum.

 

Reageer op dit artikel

Is jouw kind ook veel te vroeg geboren?

Ja

Drie weken maar toch. Ze had even een moeite start maar gelukkig is alles goed gekomen (k)

Ja

Het verhaal is erg herkenbaar. Gelukkig hebben wij geen kind verloren maar onze dochter is nu bijna 6 jaar geleden geboren met 27 weken zwangerschap en woog 800 gram….. Ze heeft in totaal 12 weken in het Maxima Medisch Centrum Veldhoven gelegen voordat ze mee naar huis mocht. Dat moment was zo speciaal. Als ik dit verhaal lees heb ik weer tranen in mijn ogen…..

Nee

Wat fijn dat het nu allemaal goed gaat! Lijkt me verschrikkelijk om mee te moeten maken

Instagram